Ryzen 7 3700X ve MSI MPG X570 İçin PSU Önerisi

R. Berat YAŞAR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D / Gigabyte X570 Aorus Elite (Rev 1.0) / Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 /PowerColor Red Devil RX 6750XT OC- MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Gaming Z / ADATA 256GB XPG SX6000 PRO NVMe M.2 SSD / Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB HDD / CM MasterLiquid ML240L / Dark N10 PRO / High Power 850W 80+ Gold 14cm
Meslek
Harita Mühendisi
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi bu ikiliyi satın aldım, ancak böyle bir sistem için hangi PSU seçimine gitmem lazım? Alabileceğim en iyi F/P ürünü olmasını istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: R7 3700x
Anakart: MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi (3.nesil)
Ram: 3200 MHZ 16 GB Ram
Ekran Kartı: AMD RX 5700 XT
SSD: 256 GB
HDD: 2 TB

Bu yeni nesil sisteme nasıl bir PSU almalıyım? Sistemin tüm WATT değerlerini karşılayabilecek, kaliteli PSU örneklerini link olarak atabilirsiniz.
Yardımcı olabilecek yok mu?
Arkadaşlar kasam bu: Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Fiyatı
Bu sisteme yetecek bir PSU önerisi istiyorum. Full modüler PSU lar diğerlerine göre ne gibi farklılıkları mevcut?

Son düzenleme:
Bu sisteme 750 watt modüler güç kaynağı gider bence hocam parçaları rahatlıkla beslemesi için özellikle ekran kartı tdp değeri yüksek yani güvenilir almak lazım bu konudada biraz paraya kıymak gerekiyo.Bütçeniz ne durumda eğer bütçenizde problem yoksa Güç Kaynağı bunu önerebilirim. Eğer bütçeniz kısıtlı ise fiyat belirtin ona göre en mantıklısını bulmaya çalışalım.

Bu sisteme 750 watt modüler güç kaynağı gider bence hocam parçaları rahatlıkla beslemesi için özellikle ekran kartı tdp değeri yüksek yani güvenilir almak lazım bu konudada biraz paraya kıymak gerekiyo.Bütçeniz ne durumda eğer bütçenizde problem yoksa Güç Kaynağı bunu önerebilirim. Eğer bütçeniz kısıtlı ise fiyat belirtin ona göre en mantıklısını bulmaya çalışalım.
Hocam 750-800 tl bandında 80+ gol full modüler alabileceğim en iyi PSU olabilir.

Bütçeye ekleme yapmanıza gerek yok aynı PSU, satıcı aynı (Teknobiyotik) tek farkı n11'de satılması. Buyrun:
Silverstone Strider Gold S 750w 80+ Gold Güç Kaynağı Sst-st75f-gs - n11.com
Arkadaşımızın attığıda olabilir 735 tl gayet uygun güzel fiyat ama sürat kargoyla gelicek sadece sürat kargoyla ilgili bi sıkıntınız yoksa kesinlikle kaçırmayın hocam.Kendi sitesinden sipariş verildiği zaman bir den fazla kargo firması olduğu için büyük ihtimalle fiyat daha yüksek.

Başka önerisi olan arkadaşlar var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı