Ryzen 7 3700X ve RTX2070S Sistem Toplama

Sizce Palit'ten Gigabyte'a dönmeli miyim? Sinerji'den alacak olursam orada hepsinin stoğu mevcut.Palit RTX2070 Super GP 4611₺ Gigabyte RTX2070 Super Windforce modeli 4620 ₺ Gaming modeli 4696₺ sizce gaming modeli bu farka değer mi?
Gigabyte gaming oc öneririm. İnceleme vidyolarını izleyebilirsiniz. Soğutması gerçekten çok başarılı ve 4 yıl garantisi var. Yalnız "gaming oc 3x" değil, "gaming oc" almaya dikkat edin aralarında güç fazı farkı var bildiğim kadarıyla

Fark dediğiniz 80 lira hocam, tabii ki değer. Gaming size hayırlı olsun diyelim.
Ben yanlış yazmışım Windforce OC 3x modeli 4420₺ Gaming OC modeli 4721₺ bu farka değer mi? eğer değerse güç kaynağını High Power 750W Performance GD 80+ Gold'dan High Power 750W Br 80+ Bronze'a düşürmek durumunda kalacağım.

Gigabyte gaming oc öneririm. İnceleme vidyolarını izleyebilirsiniz. Soğutması gerçekten çok başarılı ve 4 yıl garantisi var. Yalnız "gaming oc 3x" değil, "gaming oc" almaya dikkat edin aralarında güç fazı farkı var bildiğim kadarıyla

Güç fazı farkı nedir hocam biraz açabilir misiniz?

Ben yanlış yazmışım Windforce OC 3x modeli 4420₺ Gaming OC modeli 4721₺ bu farka değer mi? eğer değerse güç kaynağını High Power 750W Performance GD 80+ Gold'dan High Power 750W Br 80+ Bronze'a düşürmek durumunda kalacağım.

Güç fazı farkı nedir hocam biraz açabilir misiniz?
Değer. Güç fazının sayısı ve kalitesi mosfet sıcaklığını, her bir mosfetteki yük dağılımını, oc yapılması durumundaki dayanıklılığı gibi birçok şeyi etkiliyor.
Ayrıca düşüreceğiniz bronze 80+ psu da bence gayet yeterli sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı