RX 5600 XT sistem için PSU önerisi

Güç kaynağını değiştirin, arkadaşlar zaten bir sürü model önermiş hepsi kaliteli markaların sorunsuz modelleri yine de alacağın PSU'yu biraz araştır problem varsa hiçbir işe yaramaz.
Üstte belirtiğim gibi şu kablola sayıları ve kablo pinleri her PSU da aynı mı yoksa farklı mı ?
Güç kaynağını değiştirin, arkadaşlar zaten bir sürü model önermiş hepsi kaliteli markaların sorunsuz modelleri yine de alacağın PSU'yu biraz araştır problem varsa hiçbir işe yaramaz.
Belirtmeyi unuttum PSU mu 2 ay sonra değiştireceğim umarım bir sorun çıkarmaz bana.

Üstte belirtiğim gibi şu kablola sayıları ve kablo pinleri her PSU'da aynı mı yoksa farklı mı?

Belirtmeyi unuttum PSU mu 2 ay sonra değiştireceğim umarım bir sorun çıkarmaz bana.

Hepsinde farklı olabiliyor PSU'da ekran kartındaki pin girişi var mı diye kontrol etmelisin örneğin 8pin girişlidir psunda 6 vardır böyle besleyemezsin ekran kartını dönüştürücü de her zaman çözüm olamayabiliyor kaliteli markalarda zaten 8 pin girişi her türlü oluyor 600W ve üstünde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı