Ryzen 7 3750H laptopta NVIDIA Denetim Masası ekran ayarları yok

samilyumsak

Femtopat
Daha fazla  
Intel işlemcili PC'lerde nasıl yapıldığına dair videolar var ama benim laptop AMD Ryzen 7 3750H işlemcili ben nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel işlemci veya AMD olması fark etmez laptop ekranı dahili GPU ya bağlı olduğu için ekran ayarları gözükmez HDMI çıkışı ile bir monitöre veya televizyona bağla o zaman ayarlar gelir. Ekran ayarlarını senin AMD sürücüsü veya Windows üzerinden yapman lazım.

Ekran kartınızın sitesinden NVIDIA sürücüsünü indirip setup yaparsanız uygulama gelecektir.
NVIDIA sürücüsünü isterse 20 kere kursun gelmeyecektir. Laptoplarda harici kartlar %90 oluşturucu olarak kullanılıyor. iGPU üzerinden yapılması lazım ekran ayarlarının.
Intel işlemci veya AMD olması fark etmez laptop ekranı dahili GPU ya bağlı olduğu için ekran ayarları gözükmez HDMI çıkışı ile bir monitöre veya televizyona bağla o zaman ayarlar gelir. Ekran ayarlarını senin AMD sürücüsü veya Windows üzerinden yapman lazım.
Harici ekrana da bağlasa gelmez. Tüm görüntü çıkışları iGPU kontrolünde.

NVIDIA sürücüsünü isterse 20 kere kursun gelmeyecektir. Laptoplarda harici kartlar %90 oluşturucu olarak kullanılıyor. İgpu üzerinden yapılması lazım ekran ayarlarının.

Harici ekrana da bağlasa gelmez. Tüm görüntü çıkışları igpu kontrolünde.

Arkadaşım, kendim Laptopu'u televizyona bağlayıp film izliyorum gayet NVIDIA denetim masasına ekran ayarları geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı