Ryzen 7 3800X ve RTX 2070 sistem toplama

Bütçe
10bin
12000 ediyor
@Tolga Samet
Monitör hariç diye demiş zaten, konuyu tam okusaydınız keşke. Monitöre 1500 bütçe ayırdığını belirtmiş ben sadece 400TL aşarak 2K 144Hz önerdim. Sistemde ortalama aynı fiyat.
O zaman 11500TL monitör dahil diye yazılması gerekiyor, monitöre düşük bütçe ayırıp overkill bir ekran kartı almak mantıklı bir hareket değil.

O zaman 11500TL monitör dahil diye yazılması gerekiyor, monitöre düşük bütçe ayırıp overkill bir ekran kartı almak mantıklı bir hareket değil.
Monitörün ucuz olması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? AOC kendini kanıtlamış kaliteli bir monitör markası. Ayrıca uzun süredir monitör fiyatlarına bakmadığınız belli, monitörün fiyatı gayet normal. Bu bütçeye bu ekran kartı yakışır zaten bir yerden kıstığım yok.

Buyrun hocam. 10.390TL ediyor (16GB RAM)

Üstte verilen kasalardan çok daha kaliteli bir oyun deneyimi sunar.

Kasayı, PSU yu, depolamayı, ekstra soğutmayı gönlünüze göre değiştirip ekleyebilirsiniz. 11500TL bütçenizi de geçmeyecektir.

Aldığınız monitör de hem fiyatının hem de sisteminizin hakkını verecektir.

Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum sağolun yardımınız için

Daha yeni monitör siparişi verdim. AOC nin şu anda yaygın olarak önerilen G2U serisi 2060 ve altı seviyedeki kartlar için önerdiğimiz bir seri (IPS panel serisi).
Sizin önerdiğiniz monitör TN panel. Arkadaş sadece CSGO oynayacaksa söyleyecek bir şeyim yok monitöre ancak bir bilgisayara 10000TL ayırıyorsanız bence sadece CSGO oynamazsınız. Singleplayer action adventure rpg yarış türlerine girdiğinizde TN panelin kötü bir seçim olduğu ortaya çıkıyor.
Aynı fiyata LC27JG54 var, VA panel ve 27” olması da (aynı nokta) singleplayer oyunlarda çok daha yüksek performans almanızı sağlıyor.

Psu'yu değiş gerisi kalsın.

Ram neden 3000mhz 3200Mhz olsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…