Ryzen 7 3800X ve RTX 2070 Super Sistem Toplama

Doğru da almışken ışıklı filan alıyım dediydim
Alın o zaman Thermaltake'i. 1 fan öne 1 de egzoz fan yine kısmen yeterli olacaktır. Sorun olmaz.
Ek olarak kendim kullandığım Carbide Spec-Delta'ya da bakabilirsiniz. Gayet şık ve ergonomik bir kasa. Canınızı sıkacak tek durumu cam siyah tamperli. Yani içindeki ışıklar gözüküyor sadece, parçaları zor görebiliyorsunuz.

Aerocool Scar çok güzelmiş teşekkür ederim bu kasayı tercih edeceğim.

Ek olarak kasayı aldığınız siteye bağlı olarak içindeki fan sayısı değişebilir. Montajı onlara yaptıracaksınız sanırım. Radyatörün üste takılmasını isteyin mümkünse. Ek olarak sadece egzoz fanı varsa kasada öne de bir tane fan almaya çalışın.

Sinerji'den almayı düşünüyorum 1 adet egzoz fanı var radyatör ve fanları üst kısma öne de 3 tane taksam nasıl olur?

Ne bu tavırlar? Paranızla daha iyisini alabilmek varken bunu mu alacaksınız? Küstahlık etmeyin. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor size.
İşte keşke bizim konuya da bu kadar yardım eden kişiler çıksa. Açıkcası mutlu olurdum. Bazıları laf ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…