Ryzen 7 3800X ve RTX 2080 Ti Sistem Toplama

Hem sıvı soğutma hem de hava soğutma ek olarak eklemenizi anlayamadım. Bence Core Frozer ve Asus Ryujin soğutmayı çıkartın. Onun yerine ML240L gibi bir soğutucu tercih edin. Çok ileri OC yapmayacaksanız rahatlıkla yetecektir size. Lightning Z de aynı zamanda ileri seviye OC için tasarlandı bu yüzden fiyatı pahalı. OC yapmayacaksanız ileri seviye bunun yerine Gaming Trio tercih etmenizi tavsiye ederim. 1000 W güç kaynağı gereksiz bu sistem için. 850 W fazlası ile yetecektir. Artan bütçe ile 32 GB RAM almanızı tavsiye ederim.

Bende ekran kartı Lightning Z alacağım. Hepsiburada'da yapılan indirimi bekleyin birkaç kez 9300tl'ye kadar düştüğü oldu. Tekrar indirime girmesini bekliyorum. Yoksa şu anki fiyatı çok yüksek.
Nvidia 2080Ti Super serisinin gelmeyeceğini açıkladı o yüzden beklemeye gerek olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı