Ryzen 7 5700 ve RTX 5060 8 GB darboğaz yapar mı?

İyi akşamlar.

5060, R7 5700, 16 GB RAM, 500GB SSD, soğutucu:

Eki Görüntüle 2517161

Böyle seçtim 28.000TL etti iyi midir sizce?

Bekle hocam. Arkadaş birazdan yardımcı olur. 5060 alınmaz dedi ben de merak ediyorum nasıl bir sistem toplayacak. Şimdiden teşekkürler.

35k monitörde dahil.

Zaten bu benim ilk attığım sistemdekiydi.

Monitör olarak AOC'un bir monitörü vardı İtopya'da indirimde 4599TL onu alabilirsin. Sistem olarak 29 30k bandında yine İtopya'da 7700XT R5 7600 sistem var kasayı Vento ve soğutucuyu NC3 yapıp alabilirsin. Telefonda olduğumdan link atamıyorum.

Monitör olarak AOC'un bir monitörü vardı İtopya'da indirimde 4599TL onu alabilirsin. Sistem olarak 29 30k bandında yine İtopya'da 7700XT R5 7600 sistem var kasayı Vento ve soğutucuyu NC3 yapıp alabilirsin. Telefonda olduğumdan link atamıyorum.

Hocam AMD ekran kartı olmazsa memnun olurum, NVIDIA daha iyi olur.

Bekle hocam. Arkadaş birazdan yardımcı olur. 5060 alınmaz dedi ben de merak ediyorum nasıl bir sistem toplayacak. Şimdiden teşekkürler.

5060 alınmaz dememin sebebi hem güçsüz bir kart olması hem de 8 GB vrama sahip olması. Ayrıca 35k bütçede alınabilecek bir kart değil bence. Amaç iş içinse düşünülebilir.

Hocam AMD ekran kartı olmazsa memnun olurum, NVIDIA daha iyi olur.

Sistemi ne için kullanacaksın?

5060 alınmaz dememin sebebi hem güçsüz bir kart olması hem de 8 GB vrama sahip olması. Ayrıca 35k bütçede alınabilecek bir kart değil bence. Amaç iş içinse düşünülebilir.

Sistemi ne için kullanacaksın?

Oyun için:
CS2, Rust, Valorant, LoL, Call of Duty, Dead of dylight, Rainbow 6 gibi oyunlar.

Hocam bence sırf 5060 değiştir diyorsanız bence gerek yok önceki daha iyiydi sistem.

Oyun için:
CS2, Rust, Valorant, LoL, Call of Duty, Dead of dylight gibi oyunlar.

O zaman bu bütçede NVIDIA almanın hiçbir mantığı yok. Eğer illa NVIDIA istiyorsan bütçeni arttırıp 5060 Ti 16 GB sistem alabilirsin onun dışında önermem.

AM4 bence yeterli hocam. Ben sadece bu soğutucu yeterli mi diye merak ettim.

Aynı bütçede AM5 almak varken neden AM4 istiyorsun ki? Bütçen kısıtlı olsa anlarım. İlla o sistemi alacaksan o soğutucu o işlemci için yeterli fakat sistem alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı