Bu anakart giriş seviyesi B550'lerden iyi de B550 istiyormuş o yüzden Pro VDH alternatifi bir Colorful alabilir geri kalan anakartların VRM soğutması bile yok.
Hocam farkındayım ne kadar kaliteli olduğunun. Benim kullandığım da öyleydi. Ama almışken güncel alayım diyorum. Anakart fiyatları çok saçma seviye de pahalanmış. B550M serisi de önerebilirsiniz uygun fiyata güzel anakart varsa.
Hocam farkındayım ne kadar kaliteli olduğunun. Benim kullandığım da öyleydi. Ama almışken güncel alayım diyorum. Anakart fiyatları çok saçma seviye de pahalanmış. B550M serisi de önerebilirsiniz ugunt fiyata güzel anakart varsa.
En ucuz MSI PRO B550-P AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI PRO B550-P AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şöyle söyleyeyim OC konusunda acemi değilim. İşlemcinin Boost frekansı 4650MHz. MSI B450 Gaming Plus ile tüm çekirdekleri 4625MHz 1.20V ile çalıştırabiliyordum. Extreme olmasa da OC yapmayı düşünüyorum.
O zaman AM4 anakart öneren herkes sallamasyon yorum yapıyor. Ben bakabileceğini söyledim al tak kullan mı dedim ? Anakartı alırken satan kişi bu tarz bir sohbet yaptı oradan aklımda kalmıştı yazdım. 2-3 video izleyip kendilerini Bilgisayar mühendisi zannedenlerde bugün.
Şöyle söyleyeyim OC konusunda acemi değilim. İşlemcinin Boost frekansı 4650MHz. MSI B450 Gaming Plus ile tüm çekirdekleri 4625MHz 1.20V ile çalıştırabiliyordum. Extreme olmasa da OC yapmayı düşünüyorum.