Ryzen 7 5700X için anakart önerisi

Bu anakart giriş seviyesi B550'lerden iyi de B550 istiyormuş o yüzden Pro VDH alternatifi bir Colorful alabilir geri kalan anakartların VRM soğutması bile yok.
Hocam farkındayım ne kadar kaliteli olduğunun. Benim kullandığım da öyleydi. Ama almışken güncel alayım diyorum. Anakart fiyatları çok saçma seviye de pahalanmış. B550M serisi de önerebilirsiniz uygun fiyata güzel anakart varsa.

Hocam farkındayım ne kadar kaliteli olduğunun. Benim kullandığım da öyleydi. Ama almışken güncel alayım diyorum. Anakart fiyatları çok saçma seviye de pahalanmış. B550M serisi de önerebilirsiniz ugunt fiyata güzel anakart varsa.
Orta seviye için attığım pro vdh veya Bazooka alabilirsiniz daha da düşecekseniz bu anakartta var hem atx.

Sallamasyon cevaplar vererek insanları yanlış bilgilendirmen beni ilgilendiriyor.
O zaman AM4 anakart öneren herkes sallamasyon yorum yapıyor. Ben bakabileceğini söyledim al tak kullan mı dedim ? Anakartı alırken satan kişi bu tarz bir sohbet yaptı oradan aklımda kalmıştı yazdım. 2-3 video izleyip kendilerini Bilgisayar mühendisi zannedenlerde bugün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı