Ryzen 5 3500X - Asus 2060 DualElinde ki ekran kartı ve işlemci ne?
Yani alacağım işlemci gereksiz mi, darboğaz olarak yüzde 1 gösteriyor 5700X3D. 5600 de hem beni uzun yıllar götürüp, darboğaz oluşumunu engeller mi?5600 ve daha iyi hiçbir işlemci o karta darboğaz oluşturmaz. Gayet alınabilir bir işlemci. 5800X3D gibi kötü termal performansı da yok diyorlar. Oyun performansı da oldukça yakın.
Ryzen 5 3500X - ASUS 2060 Dual.
Yani alacağım işlemci gereksiz mi, darboğaz olarak yüzde 1 gösteriyor 5700x3D. 5600 de hem beni uzun yıllar götürüp, darboğaz oluşumunu engeller mi?
@Kaan Diktaş hocam bir yorumunuz var mı?
Ekran kartını aldım ayrıca, Nvme 2 TB Ssd ve 2X16 Ram' de aldım işlemci güncelleyemedim. AM5 için şuan geçemem sanırım, ev taşıyacağım ve tadilat yaptırıyorum. 5600 eğer işimi görür diyorsanız direkt işlemci değişikliği yapacağım. Am5 için ortalama neleri değiştirmemiz lazım.4060 Ti ile darboğaz falan yapmaz ben geçmeni öneririm o yalan darboğaz sitelerine falan da inanma. İleriye dönük bir sistem yapıyorsan kendine AM5 yönel kendi sistemini sat bütçenin üzerine koy bana bütçe belirt öneri yaparım ona göre.
Am5 için ortalama neleri değiştirmemiz lazım.
Ekran kartını aldım ayrıca, Nvme 2 TB Ssd ve 2X16 Ram' de aldım işlemci güncelleyemedim. AM5 için şuan geçemem sanırım, ev taşıyacağım ve tadilat yaptırıyorum. 5600 eğer işimi görür diyorsanız direkt işlemci değişikliği yapacağım. Am5 için ortalama neleri değiştirmemiz lazım.
Anakartım Asus B450 Dragon ve Ram'ler Hyperx 3200 Mhz bunlar bu işlemci için yetersiz mı?5600 al çünkü anakart ram değişmen lazım uzun iş.5600 yapıştır keyfine bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.