Çözüldü Ryzen 7 5700x3D TDP değeri nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
RAM
corsair vengeance 2x8gb 3000mhz cl16
Anakart
MSI B550M-PRO VDH
Ryzen 7 5700x3D aldım ve quick CPU'da TDP değeri 65W gözüküyor. Ancak işlemcinin özelliklşerinde 105W yazıyordu. Bu durumda anormal bir şey var mı veya nasıl düzeltebilirim? Böyle olması frekans kısıp performans düşürür mü?
Kule tipi Thermalright assasin 120 kullanıyorum ve CS2 oyn arken ortalama 60 derece dedi DM attım.
Quick CPU aşağıya fotografını bıraktım ve anormal bir durum varsa bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    226,8 KB · Görüntüleme: 81
Soğutucu ne almıştınız?
Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili. Performans karşılaştırmalarındada çok mükemmeldi.
Sizinde önerdiğiniz 2 kule tipinden birisiydi ama diğeri 2.500 tl idi bu 1.400 dü bunu aldım arada çok fark yoktu performans olarak. Kasam Asus tuf gt501 ve üstte 3 çıkış fanı ve 1 240mm egzoz fanı çıkışı var. Önde 3 adet fan avr ve fanların hepsi kendi orjinal fanı. Üstteki fanları bu kasa modelinin aynısından çıkma bulup almıştık yani kasa hava akışı oalrak çok güzel halde diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı