SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa 13 Kasım 2023 #91 Rıza3 dedi: anladım teşekkür ederim kasa da destekliyor demi Genişletmek için tıkla... Evet hocam sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz her şey uyumlu ve güzel soğutucu.
Rıza3 dedi: anladım teşekkür ederim kasa da destekliyor demi Genişletmek için tıkla... Evet hocam sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz her şey uyumlu ve güzel soğutucu.
R Rıza3 Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #92 SOLES dedi: Evet hocam sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz her şey uyumlu ve güzel soğutucu. Genişletmek için tıkla... teşekkürler daha rahatsız etmeden 1 sorum daha var argb desteği yok galiba anakartda onun için bişey yapabiliyormuyum yoksa anakart mı değişmesi lazım ?
SOLES dedi: Evet hocam sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz her şey uyumlu ve güzel soğutucu. Genişletmek için tıkla... teşekkürler daha rahatsız etmeden 1 sorum daha var argb desteği yok galiba anakartda onun için bişey yapabiliyormuyum yoksa anakart mı değişmesi lazım ?
6 662022 Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 816 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #93 SOLES dedi: Korkmayın hocam test olsun işte bakalım ne olabilir en fazla gibisinden. Fulleyin ne varsa ben sabit GHZ ve 97C ile drop yemeden RDR2 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende fulluyom drop yok ama bıraksam 98 oluyor
SOLES dedi: Korkmayın hocam test olsun işte bakalım ne olabilir en fazla gibisinden. Fulleyin ne varsa ben sabit GHZ ve 97C ile drop yemeden RDR2 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende fulluyom drop yok ama bıraksam 98 oluyor