Arkadaşlar merhaba sistemi yeni topladım. Sistemim şöyle.
Ryzen 7 5800X.
32 GB RAM Corsair.
ASUS X570F GAMING.
Benim sorum şu bütün bağlantıları düzgün bir şekilde yaptım. Ama Power tuşuna bastığımda bilgisayar çalışmıyor. BIOS Update yaptım. Anakartın ışıkları ekran kartının ışıkları yanıyor. Ama Power tuşuna bastığım zaman bilgisayar çalışmıyor.
RAM'leri doğru taktığınızdan emin misiniz? Tak çıkar işe yarayabilir ayrıca RAM'leri düzgün oturtmadan veya yanlış takılmışken sistemi açarsanız RAM'ler zarar görebilir.
Arkadaşlar merhaba sistemi yeni topladım. Sistemim şöyle.
Ryzen 7 5800X.
32 GB RAM Corsair.
ASUS X570F GAMING.
Benim sorum şu bütün bağlantıları düzgün bir şekilde yaptım. Ama Power tuşuna bastığımda bilgisayar çalışmıyor. BIOS Update yaptım. Anakartın ışıkları ekran kartının ışıkları yanıyor. Ama Power tuşuna bastığım zaman bilgisayar çalışmıyor.
Buna benzer sorunu yakin zamanda bende yaşadım, geçmiş konulardan bulabilirsiniz. Sistemi yeni toplamistim ve Power tuşuna bastığımda bilgisayar ASUS ekraninda kalıyordu, ilerlemiyordu. Sizde de ASUS yazısında mı kalıyor?
Buna benzer sorunu yakin zamanda bende yaşadım, geçmiş konulardan bulabilirsiniz. Sistemi yeni toplamistim ve Power tuşuna bastığımda bilgisayar ASUS ekraninda kalıyordu ilerlemiyordu. Sizde de ASUS yazısındamı kalıyor?
Keşke ASUS'ta takılsa. Benim sistem hiç açılmıyor. Bütün bağlantıları da doğru yaptığıma eminim. BIOS Update yaptım. BIOS Update yapılmadan PC açılmıyormuş. Ama Power tuşuna bastığımda PC açılmıyor.
ASUS ROG STRIX RTX 2060.
Ryzen 7 5800X.
Corsair 3000MHz 32 GB RAM.
Corsair H100I GTX sıvı soğutma.
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2
Sistemde ekran kartı takılı.
Keşke ASUS'ta takılsa. Benim sistem hiç açılmıyor. Bütün bağlantıları da doğru yaptığıma eminim. BIOS Update yaptım. BIOS Update yapılmadan PC açılmıyormuş. Ama Power tuşuna bastığımda PC açılmıyor.
Evet hep yapıyorum sıkıntı olmuyor. Ama bu işlemcide BIOS Update yapmadan açılmıyormuş bilgisayar. Yaptım yine tık yok. O değil QP Bilişim'e gideceğim galiba pazartesi.
Evet hep yapıyorum sıkıntı olmuyor. Ama bu işlemcide BIOS Update yapmadan açılmıyormuş bilgisayar. Yaptım yine tık yok. O değil QP Bilişim'e gideceğim galiba pazartesi.