Vanguard Valorant'ın anti cheat sistemi ve mavi ekran yaratma potansiyeline de sahip. Bu yüzden eğer art arda 2 kere oldu ve tekrar olmadı falansa kullanmaya devam edebilirsin olduğu gibi bilgisayarı.
Vanguard Valorant'ın anti cheat sistemi ve mavi ekran yaratma potansiyeline de sahip. Bu yüzden eğer art arda 2 kere oldu ve tekrar olmadı falansa kullanmaya devam edebilirsin olduğu gibi bilgisayarı.
2 saat aralıklarla mavi ekran hatası aldım ama sorun aynı zamanda normal kullanımlarda ek olarak oyunda da takılmalar yaşıyorum
Pc'i açtığım anda RiotVanguard dan böyle bir hata alıyorum ancak oyunu oynamama engel olmuyor.
Ek olarak, ne kadar alakalı bilmiyorum ama pc'i kapatıyorum. Kasanın bütün ışıkları sönüyor. Kasa kapalıyken random zamanlarda anakartın ışıkları yanıp sönüyor.
Vanguard A-volute ve Sonic Studio ses programlarını engellemiş. Klasik ASUS programları olduğu için güvenlik açığı vardı diye düşünüyorum. Aksi olarak diğer söylediğin şeyler de sadece Valorant ile alakalı olduğu için bir Vanguard problemi olduğunu görüyorum. Yazdığım 2 uygulamayı kaldırabilirsin.