Ryzen 7 5800X test sonuçları

B450 Tomahawk'ı sadece "B450" isminden dolayı hafife alanlara iyi bir cevap olmuş. Ayrıca o kasanın konumuna rağmen sıcaklıklar bu derece iyi, çok daha iyi konumla rahatlıkla 60 derece civarına inebilir VRM sıcaklığı.

Islemci ısısı çok fazla değil mi? 90 derece oluyormuş az daha dursa. Gerçi herhangi bir oyun ve render programında 30 dakika boyunca full yükte kalmayacağı için sıkıntı yok.

Islemci ısısı çok fazla değil mi? 90 derece oluyormuş az daha dursa. Gerçi herhangi bir oyun ve render programında 30 dakika boyunca full yükte kalmayacağı için sıkıntı yok.
İşlemci sıcaklığı bir süre sonra sadece 86-87 arası gidip geldi. Bu işlemcinin stok halde CPB açık çalıştığını da belirteyim. Elle ayar yapsam 70 derece bile görmez. Gold Sample zaten işlemcim, silikon lotosunu kazandım. Kasanın durduğu yere de bakacak olursanız bence sıcaklıklar normal.

Aslında gayet normal aşırı ısınan bir işlemci olduğunu her yerde belirtmişler çok güçlü olsa bile bence AMD çok daha iyi sıcaklıklara sabitlemeyi becerebilirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda almayın falan yazmasına bakmayın gerekli şartlar altında alınması güzel olacak bir işlemci zaten

Kasanın konumu falan önemli. Gold Sample iyiymiş. Valla ne diyeyim memnun kalırsınız inşallah.

Hâlâ Geekbench 5 bekliyorum .
Aşırı ısınan olduğunu herkes belirtmişti ama TUF LC240 ile oyunlarda 50/65 derecelerde takılıyordu. H100i RGB Platinium ile 65 derecelerde duruyordu. Ben anlamadım bu işi.

Ekleme olarak bu videoda zaten böyle yüksek sıcaklıkların çözümünü çok az bir performans kaybı ile düzeltilebileceğini söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aşırı ısınan olduğunu herkes belirtmişti ama TUF LC240 ile oyunlarda 50/65 derecelerde takılıyordu. H100i RGB Platinium ile 65 derecelerde duruyordu. Ben anlamadım bu işi.
Nasıl ya öyle derecelere inebiliyor mu bu işlemci ya ? Veya undervolt yapılmıştır kaynak hatırlıyor musunuz?

Gerçekten öyleyse çok güzel olur

@Yang Mills Oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor, Sony Vegas PRO 15'te de 73 dereceyi geçmiyor. Prime 95 kadar sistemi zorlayabilecek uygulama yok diye biliyorum.
Oyun için toplanmış ve 60 derece geçmemesi çok iyiymiş. Kıskanıyorum şu ısıları. 30 dakika render almak için 4K 60FPS falan gerekir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…