Ryzen 7 5800X test sonuçları

Oyunlarda işlemci tam kullanılmadığı için sıcaklıkların öyle olması normal. 11900K'nin oyun testlerine bakarsan anlarsın. Onun gibi soba bir işlemci bile 60-65 derecelerde geziyor oyunlarda.

Oyunlarda işlemci tam kullanılmadığı için sıcaklıkların öyle olması normal. 11900K'nin oyun testlerine bakarsan anlarsın. Onun gibi soba bir işlemci bile 60-65 derecelerde geziyor oyunlarda.
Oyunlarda ısı dereceleri gelecek mi? Özellikle R6 gibi bir oyunda çok merak ediyorum bir anda işlemcinin içinden geçen bir oyundur kendisi.

Oyunlarda ısı dereceleri gelecek mi? Özellikle R6 gibi bir oyunda çok merak ediyorum bir anda işlemcinin içinden geçen bir oyundur kendisi.
Yapmıştım aslında.

Görmemişim, teşekkürler.

@Syeux güvenilir olduğunu umuyorum. Heyecandan videonun hepsini izleyemedim. UV yapmamış gibi geldi çünkü video bölümlerinde öyle bir kısım yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanılmayacak bir şey yok. Oyun testleriyle stres testlerindeki sıcaklıkları karşılaştırmak büyük bir hatadır.

Hem TUF LC240 fanları 28dBa. Testlerde çok sessiz olduğu söylenmiş. ROG STRIX LC120 48 dBa ses çıkarmış ama TUF LC240 34 dBa ses çıkarmış. Incelemeyi kitguru yapıyor.

Aslında stres testinden bahsediyordum ama teşekkürler.

İnanılmayacak bir şey yok. Oyun testleriyle stres testlerindeki sıcaklıkları karşılaştırmak büyük bir hatadır.
Render testi koymamış. RDR2'de 50 derece olması, render'da tahminen ne kadar olur? Render önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…