Fps düşük olmaz. Güçlü bir işlemci. Fakat ölü soket için bu fiyatta 0 almak hiç mantıklı değil. İptal edin yukarıda senaryolardan birini takip edin derim.
Olabilir de olmayabilir de kanka bilemiyorum ya bir alayimda olmadı DDR5'e geçiş yaparım anakarta. RAM'i satarım 13-14 bin para olur, öyle DDR5'e geçiş yapabilir miyiz?
Olabilirde olmayabilirde kanka bilemiyorum ya bir alayimda olmadı DDR5'e geçiş yaparım anakarta RAM'i satarım 13 14 bin para olur öyle drr5'e geçiş yapabilir miyiz?
Olay şu. Boşuna vakit kaybedip süreci uzatıyorsun. Fps'nin artmama, tatmin etmeme ihtimali yok bu işlemci ile. Artacak ve edecek. Bu zaten bariz. Olay yukarıda bahsedildiği gibi fiyata değmemesi. O yüzden alayım deneyeyim demek mantıklı değil.
FPS düşük olmaz. Güçlü bir işlemci. Fakat ölü soket için bu fiyatta 0 almak hiç mantıklı değil. İptal edin yukarıda senaryolardan birini takip edin derim.
Olay şu. Boşuna vakit kaybedip süreci uzatıyorsun. FPS'nin artmama, tatmin etmeme ihtimali yok bu işlemci ile. Artacak ve edecek. Bu zaten bariz. Olay yukarıda bahsedildiği gibi fiyata değmemesi. O yüzden alayım deneyeyim demek mantıklı değil.
Peki dostum ama bu öyle bir konu değil, insanlar bildiğini söylüyor sana. Denemelik bir şey yok işlemci belli, performansı belli. Dün çıkmadı bu işlemci. Her türlü kendi kafandakine göre ilerleyeceksen başlık açmanın anlamı yok. Buraya sonradan gelip "İşlemci çok iyi arkadaşlar fps çok arttı" diye yazmanın anlamı yok bunu zaten biz önceden biliyoruz ve söylüyoruz. Olay o değil çünkü. İşlemci performans verir mi vermez mi onu tartışmıyoruz. Sana ölü soket ve o fiyata değmez diyoruz. Bunun neyini denemeden bilemeyeceksin? Neyse, hayırlı olsun.