Bu tür kan emici YouTuberları izlemeyin. Örnek bu şahıs Intel'in ekran kartını yerden yere vurmuştu. Bir de şu tarafı var. Evet Intel ekran kartların ilk zamanlarda ki performansı hiç beklendiği gibi değildi. Lakin bu herif Intel optimizasyonu iyileştirdikten sonra çekmişti. Kalkıp NVIDIA ekran kartı ile kıyaslama yapmıştı. Test ettiği oyunlar Valorant ve The Last of Us Part I oyunuydu. Valorant oyununda, hatta ilk zamanlarda CS:GO oyununda Intel'in 2 model ekran kartları cidden rezalet bir performans veriyordu, ama bu kartlart direkt yeni nesil uyumlu olarak üretildi. Directx 12. CS:GO oyunu Directx 9 destekli, yani API anlayışı farklı eski zamanlara yönelik çalışma modu var, Intel ekran kartları tam anlamıyla yeni nesil. Bu herifte aslında bunun farkında değil, sadece 2 oyunu test ederek karşılaştırma yaparak milletin bu şekilde ilgisini çekiyor, izleyenlerde zaten %99 pratik anlamda deneyimi olmayan kişiler olduğu için direkt gördükleri şeylere inanıyorlar. Bir başka örnek unlost abim
CS2 FPS video için 2 tıklama ile 30 FPS değerini 144 yapıyor, ne kadar muthiş değil mi ? Masaüstünden kayıt alıyor, işletim sistemi Windows 10. Ve masaüstü Windows 10 her sürüm güç plan ayarı "Dengeli" olarak kurulum sağlar. Ama unlost abim video'da "güç tasarruf" modundan nihai performans yapın diyor "varsa" diye ekliyor xD Ve sonra yine güç plan ayarlarından "Sistem soğutma ilkesi" için "Edilgen" yapmayın diyor. Bu reklamcı insanlar kurnazlıktan başka hiçbir şey yapmıyor. Çünkü biliyorlar malesef bizim kültürümüzde pratik zekasını kullanan insan sayısı az olduğu için gölgede kalmış beyinleri sömürüyorlar. Ne derlerse direkt inanıp sayıyorlar. Her neyse, Armoury Crate uygulamasında bir bug vardı bunu hatırlamıyorum, ama en azından BIOS üzerinden kapatıp bu işlemi tipik olarak sıvı soğutucunun kendisine bırakmalısın. Kasa fanları hakkında yazdıklarını tam olarak anlayamadım kusura bakma, ama sıvı soğutucuya ait fanlar her türlü PWM desteklidir diye düşünüyorum
Bu yüzden sıcaklığa göre otomatik olarak dönüş hızı artmalı. Paylaştığın ekran görüntülerinde, özellikle stress testi yaparken yine CPU fan devrinin 1450 RPM olması anormal bir durum. Çünkü dediğim gibi imza kısmında yazan ASUS marka sıvı soğutmanın fan devirleri sıcaklık arttığı zaman deviri 2000 RPM olmalı en az. %10'luk bir de pay var yani 2200 RPM max olabilme kapasitesi var. Bence sen şu BIOS'u bir sıfırla önce sadece D.O.C.P aç ve BIOS menusunden "Tool" kısmından ASUS Armoury Crate kapat mümkünse. Bir de böyle bakalım özellikle şu fan RPM hızına. ASUS ile alakalı Windows üzerinde kurulu olan herhangi bir servis olan uygulama varsa sil lütfen.
Bu arada bu herifin bir de diğeri var. Hocamız : )))) Arkadaş ASUS'un bir mouse'unu öve öve bitiremedi, ve itina ile yalanlarını söyleyip durdu. Düşünün yani söylediği şeyler yalan olmasına rağmen, arka planda legal olduğu için bu video sildiremiyorsunuz. Çünkü 4.5k olan ASUS marka model olan o mouse'un aslında gerçek sensör markası PixArt 3335, ama ASUS bunun telif hakkını alıp birazda buffladığı için kendi sensör ismini vermiş. Ve arkadaşta çok özel bir sensörmüş gibi öve öve bitiremiyor, ee tabi temiz para kaldırıyorlar her türlü sponsorlardan. Kimse para kazanmasın demiyorum, ama insanları kandırarak bu şekilde para kazanmak iğrenç bir şey. Bu hiç etik değil, ticarette değil, tamamen reklam zihniyeti. Kendi menfaatleri için orada o videoları yapıyorlar, ama izleyenler sanıyor ki bu kan emiciler onlar için birer kurtarıcı. Ben o şahısa yazdım düzgün bir şekilde hemde. Durumu belirtim, ama yorumum 3 dakika sonra silindi
Yazık diyorum. 3335 sensör modeline sahip bir çok mouse var, ama sen kalk git 4.5K ASUS markasını al, neden ? Çünkü bilmem kaç bin abonesi olan birisi kesin doğru söylüyordur, o bizim kurtarıcımızdır
Bu millet akıllanmaz ama. Ben bile şu sosyalde gecikme hakkında konu açtım ve burada paylaştığım şeyleri görmezden gelip toxiclik yapan kişiler oldu. Bu kişiler işte gidip o kan emicilerin, kendilerini kandıran, yolan tipleri yalıyorlar. Ülkenin bir başka özeti işte. Konu bilgisayar olsa bile bilgisiz insanlar kontrol ediyor bilgi sahibi olanlarıda, ve bilgisiz insanlarıda senin paylaştığın kurnazlar
)