garanti konusu nasıl oluyor peki ve hocam sizce R7 7700 mü R7 7700X mi almalıyım
ve attıgınız psu da cw sorunu var dedi arkadaslar rm850 onerdiler
birde anakart onerisi yaparsanız atx olarak sevinirim
Garanti konusu nasıl oluyor peki ve hocam sizce R7 7700 mü R7 7700X mi almalıyım.
Ve attıgınız PSU da cw sorunu var dedi arkadaşlar RM850 onerdiler.
Bir de anakart onerisi yaparsanız ATX olarak sevinirim.
Garanti konusu nasıl oluyor peki ve hocam sizce R7 7700 mü R7 7700X mi almalıyım
Ve attıgınız PSU da cw sorunu var dedi arkadaşlar RM850 onerdiler
Bir de anakart onerisi yaparsanız ATX olarak sevinirim
2 yıl Amazon garantisi oluyor bir de 7700'ün fiyatı güzelmiş onu al arada çok fark yok o PSU da ise cw sorununu ilk defa duydum.
Anakart olarak bu bakılabilir:
En ucuz Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.911,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2 yıl Amazon garantisi oluyor bir de 7700'ün fiyatı güzelmiş onu al arada çok fark yok o PSU da ise cw sorununu ilk defa duydum.
Anakart olarak bu bakılabilir:
En ucuz Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.911,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
attıgınız parcaları almaya karar verdım ram ise sonradan almayı dusunuyorum sorun cıkarsa vs diye mayıs ayında ise ekran kartını alıcam yardımınız ıcın tesekkurler hocam
Attıgınız parcaları almaya karar verdım RAM ise sonradan almayı dusunuyorum sorun cıkarsa vs diye mayıs ayında ise ekran kartını alacağım yardımınız ıcın teşekkürler hocam
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!