sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2025 #21 Sen şimdi parçaları topla kendin mi birleştir diyorsun sıkıntı çıkarsa her parça için ayrı bir muhattabım olacak çok memur mu düşünüyorum dfkgfdflgk
Sen şimdi parçaları topla kendin mi birleştir diyorsun sıkıntı çıkarsa her parça için ayrı bir muhattabım olacak çok memur mu düşünüyorum dfkgfdflgk
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.119 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #22 sduygn dedi: Sen şimdi parçaları topla kendin mi birleştir diyorsun sıkıntı çıkarsa her parça için ayrı bir muhattabım olacak çok memur mu düşünüyorum dfkgfdflgk Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsan kendin yap yapamıyorsan bilgisayarcıya götür veya bilenden yardım al. Hazır sistemlerde de soğutucu ve ekran kartını takmadan ayrı kutularda yolluyorlar zaten. Sıfır bilgiyle hiçbir şey yapamazsın.
sduygn dedi: Sen şimdi parçaları topla kendin mi birleştir diyorsun sıkıntı çıkarsa her parça için ayrı bir muhattabım olacak çok memur mu düşünüyorum dfkgfdflgk Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsan kendin yap yapamıyorsan bilgisayarcıya götür veya bilenden yardım al. Hazır sistemlerde de soğutucu ve ekran kartını takmadan ayrı kutularda yolluyorlar zaten. Sıfır bilgiyle hiçbir şey yapamazsın.
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2025 #23 yok montajlayıp gönderiyorlarmış ama eğer daha iyisini aynı fiyata alabiliyorsam neden almayayım haklısın
yok montajlayıp gönderiyorlarmış ama eğer daha iyisini aynı fiyata alabiliyorsam neden almayayım haklısın
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.119 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #24 sduygn dedi: yok montajlayıp gönderiyorlarmış ama eğer daha iyisini aynı fiyata alabiliyorsam neden almayayım haklısın Genişletmek için tıkla... Montajlanmıyor. Kargoda zarar görmemesi için ekran kartı ve soğutucu montajlanmaz.
sduygn dedi: yok montajlayıp gönderiyorlarmış ama eğer daha iyisini aynı fiyata alabiliyorsam neden almayayım haklısın Genişletmek için tıkla... Montajlanmıyor. Kargoda zarar görmemesi için ekran kartı ve soğutucu montajlanmaz.
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2025 #25 Anladıımm her türlü bilgisayarcıya yolum düşecek desene YüzbaşıJohnPrice dedi: Montajlanmıyor. Kargoda zarar görmemesi için ekran kartı ve soğutucu montajlanmaz. Genişletmek için tıkla... "ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl? Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
Anladıımm her türlü bilgisayarcıya yolum düşecek desene YüzbaşıJohnPrice dedi: Montajlanmıyor. Kargoda zarar görmemesi için ekran kartı ve soğutucu montajlanmaz. Genişletmek için tıkla... "ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.119 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #26 sduygn dedi: Anladıımm her türlü bilgisayarcıya yolum düşecek desene "ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Çöp. O fiyata 4060 Ti mı alınır? Ben 70K ya sağlam bir 5070Tİ sistem toplarım.
sduygn dedi: Anladıımm her türlü bilgisayarcıya yolum düşecek desene "ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Çöp. O fiyata 4060 Ti mı alınır? Ben 70K ya sağlam bir 5070Tİ sistem toplarım.
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Mayıs 2025 #27 " ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl uyumsuzluk var mı
" ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl uyumsuzluk var mı
Bulut35 Kilopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 165 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #28 sduygn dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben böyle bir sistem topladım, bir sıkıntısı var mı? Kasa bütçem 60-70 bin başka önerileriniz varsa işlemci olsun ekran kartı olsun fikrilere açığım. Genişletmek için tıkla... anakartı asus prıme b650 m k yapardım. m k serısınde pcle 5.0 m.2 yuvası var. bunlardan biri 5.0 digeri 4.0 bunu tavsıye ederım.
sduygn dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben böyle bir sistem topladım, bir sıkıntısı var mı? Kasa bütçem 60-70 bin başka önerileriniz varsa işlemci olsun ekran kartı olsun fikrilere açığım. Genişletmek için tıkla... anakartı asus prıme b650 m k yapardım. m k serısınde pcle 5.0 m.2 yuvası var. bunlardan biri 5.0 digeri 4.0 bunu tavsıye ederım.
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mayıs 2025 #29 Bulut35 dedi: anakartı asus prıme b650 m k yapardım. m k serısınde pcle 5.0 m.2 yuvası var. bunlardan biri 5.0 digeri 4.0 bunu tavsıye ederım. Genişletmek için tıkla... sizin önerdiğiniz anakartı alacaktım ama maalesef stok kalmamış bende bunu aldım GIGABYTE B850M DS3H 8200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart | ITOPYA
Bulut35 dedi: anakartı asus prıme b650 m k yapardım. m k serısınde pcle 5.0 m.2 yuvası var. bunlardan biri 5.0 digeri 4.0 bunu tavsıye ederım. Genişletmek için tıkla... sizin önerdiğiniz anakartı alacaktım ama maalesef stok kalmamış bende bunu aldım GIGABYTE B850M DS3H 8200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart | ITOPYA