Yapabiliyorsan kendin yap yapamıyorsan bilgisayarcıya götür veya bilenden yardım al. Hazır sistemlerde de soğutucu ve ekran kartını takmadan ayrı kutularda yolluyorlar zaten. Sıfır bilgiyle hiçbir şey yapamazsın.Sen şimdi parçaları topla kendin mi birleştir diyorsun sıkıntı çıkarsa her parça için ayrı bir muhattabım olacak çok memur mu düşünüyorum dfkgfdflgk
Montajlanmıyor. Kargoda zarar görmemesi için ekran kartı ve soğutucu montajlanmaz.yok montajlayıp gönderiyorlarmış ama eğer daha iyisini aynı fiyata alabiliyorsam neden almayayım haklısın
Montajlanmıyor. Kargoda zarar görmemesi için ekran kartı ve soğutucu montajlanmaz.
Anladıımm her türlü bilgisayarcıya yolum düşecek desene
"ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası " peki bu nasıl?
anakartı asus prıme b650 m k yapardım. m k serısınde pcle 5.0 m.2 yuvası var. bunlardan biri 5.0 digeri 4.0 bunu tavsıye ederım.Ben böyle bir sistem topladım, bir sıkıntısı var mı? Kasa bütçem 60-70 bin başka önerileriniz varsa işlemci olsun ekran kartı olsun fikrilere açığım.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
sizin önerdiğiniz anakartı alacaktım ama maalesef stok kalmamış bende bunu aldım GIGABYTE B850M DS3H 8200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart | ITOPYAanakartı asus prıme b650 m k yapardım. m k serısınde pcle 5.0 m.2 yuvası var. bunlardan biri 5.0 digeri 4.0 bunu tavsıye ederım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.