Ryzen 7 7700X sistem toplama

evet kasayı td500 v2 alabilirsin çok güzel ve uygun psu da ayrı tedarik edersin çünkü ekran kartları koyduğun kasada iyi hava akışı olursa daha az ısınıp daha az yorulur ekran kartı olarak ta keşke asus tuf 4070 ti alabilseydin fazla fark yok aralarında sıvı soğutma 2. el mi istiyorsun 0 mı
Bütçeme uygun yapabildiğim maximum bu malesef.
Öneri için teşekkürler. Kule soğutucu da önerir misiniz?

evet kasayı td500 v2 alabilirsin çok güzel ve uygun psu da ayrı tedarik edersin çünkü ekran kartları koyduğun kasada iyi hava akışı olursa daha az ısınıp daha az yorulur ekran kartı olarak ta keşke asus tuf 4070 ti alabilseydin fazla fark yok aralarında sıvı soğutma 2. el mi istiyorsun 0 mı

Sistemde özellikle şunu değiştirmelisin dediğiniz bir parca var mı? Yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Sistemde özellikle şunu değiştirmelisin dediğiniz bir parca var mı? Yorum yaparsanız sevinirim.
corsair h115i capelix elite var isterseniz yollarız size

4070de darboğaz yaşayabilirsin. Bende 7700x kullanıyorum. Sıcaklık sorunu var. Biostan çekirdekleri kıstım. Wattlarla oynadım ona rağmen oyunlarda 71 derecelerde seyrediyor. Soğutucu olarak arctic lf 2 360mm var. İşlemciyi almadan biraz araştırma yap istersen. 3090 yukarısına çıkma derim ekran kartında. 7600x ve 7700x ısınma sorununu biostan oynama yapmadan çözemiyorsun. Stock halde oyunlarda 82 dereceleri görüyor işlemci. Cinebench testlerinde 95 derecede sabitliyordu.

Sistemim:

MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10 GB
Ryzen 7700X
MSI Pro B650M-A Wi-Fi II
Kingston Fury RGB 16x2 6000 MHz DDR5
850 wat Bronze gamdias PSU
Kingston 1 TB SSD 7300/6000
Arctic Liquid Freezer II 360 mm RGB
MSI Velox 100P Airflow

Araştırmalarıma göre kasam 360mm sıvı soğutma desteklemiyor. 240mm sıvı soğutucu ya da kule soğutucu almak durumundayım. İslemcimin rahat çalışmasını sağlayacak bir öneride bulunabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı