Ryzen 7 7800x3D dış görünüşündeki ferrit Core (bead) kaldırıldı mı?

Wostierr

Centipat
Daha fazla  
Aldığım işlemcide üst sol ve sağda bu küçük devrelerden yok ve videolardaki tüm işlemcilerde bu var.

İşlemciyi test ettiğimde ise sıcaklık voltaj kullanımı vb gayet iyi geldi.
Diğer forumlara da sordum ama kesin bir şey yok maalesef.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    114 KB · Görüntüleme: 76
Sahte olsa oyunlarda 5ghz ye falan çıkacağını düşünmüyorum birde çoğu görüntü vermiyordu sanırım ama yinede bi gariplik var bu görünümde daha önce hiç görmedim.

Hepsiburadadan aldım satıcı Dfs Bilgisayar.

linki: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-p-HBCV000054T5U2?magaza=Dfs Bilgisayar
Ürünü nereden aldın? Sahte olabilir.

Bilgili biri varsa bende merak ettim şimdi.
Sizdedemi bu şekilde işlemci?

Sahte olsa oyunlarda 5GHz'ye falan çıkacağını düşünmüyorum bir de çoğu görüntü vermiyordu sanırım ama yine de bir gariplik var bu görünümde daha önce hiç görmedim.

Hepsiburada'dan aldım satıcı Dfs Bilgisayar.

Linki: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-p-HBCV000054T5U2?magaza=Dfs Bilgisayar

Sizdedemi bu şekilde işlemci?

Bende Amazon üzerinden DFS bilgisayardan 7800x3D aldım. Satıcı güvenilir benim işlemcide bu durum var mıydı hatırlamıyorum. 4070 Ti Super ile kullandığımda hiçbir sıkıntı çekmedim. Valorant gibi oyunlarda 700 FPS veriyor zaten.

Fake versiyonda yazılar açık renkle yazılıyor. Sizdekinde koyu değil. Belki yeni sürümlerde falan böyle bir durum vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bende Amazon üzerinden DFS bilgisayardan 7800x3D aldım. Satıcı güvenilir benim işlemcide bu durum var mıydı hatırlamıyorum. 4070 Ti Super ile kullandığımda hiçbir sıkıntı çekmedim. Valorant gibi oyunlarda 700 FPS veriyor zaten.
Benim fbs değeride aynı şekilde diğer değerlerde gayet iyi hiçbir sorun gözükmüyor ama işlemci üstündeki bu değişikliği açıklayan hiçbiryerde göremedim o yüzden garip geldi banada.

Rica etsem valorant grafik ayarlarınızı atabilirmisiniz? bende tüm grafikler açık herşey fullde 500 600 fbs di

Fake versiyonda yazılar koyu renkle yazılıyor. Sizdekinde koyu değil. Belki yeni sürümlerde falan böyle bir durum vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakın çekim yapmıştım bu şekilde görüntüsü

İşlemci Tray mi ?
Evet tray işlemci

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    235,9 KB · Görüntüleme: 64
Benim FPS değeride aynı şekilde diğer değerlerde gayet iyi hiçbir sorun gözükmüyor ama işlemci üstündeki bu değişikliği açıklayan hiçbir yerde göremedim o yüzden garip geldi bana da.

Valorant yüklü değil şu an. Full ayarlarda benim de 500-600 veriyordu. Low ayarlarda 700 civarı FPS veriyor. Sürekli güncelleme aldığı için her haritada ve güncellemede aynı FPS'yi almaz. Sonuç olarak sahte işlemci bu kadar FPS vermez. Cyberpunk'ta 85 FPS aldığım yerde DLSS performans ile 150 FPS alıyorum.

Yakın çekim yapmıştım bu şekilde görüntüsü.

Evet tray işlemci.

BIOS'ta ne yazıyor? Windows tuşuna basıp sistem bilgisi yazar mısınız? Hangi işlemciyi kullandığınız yazar orda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı