Wostierr
Centipat
Daha fazla
Ürünü nereden aldın? Sahte olabilir.
Sizdedemi bu şekilde işlemci?Bilgili biri varsa bende merak ettim şimdi.
Sahte olsa oyunlarda 5GHz'ye falan çıkacağını düşünmüyorum bir de çoğu görüntü vermiyordu sanırım ama yine de bir gariplik var bu görünümde daha önce hiç görmedim.
Hepsiburada'dan aldım satıcı Dfs Bilgisayar.
Linki: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-p-HBCV000054T5U2?magaza=Dfs Bilgisayar
Sizdedemi bu şekilde işlemci?
Benim fbs değeride aynı şekilde diğer değerlerde gayet iyi hiçbir sorun gözükmüyor ama işlemci üstündeki bu değişikliği açıklayan hiçbiryerde göremedim o yüzden garip geldi banada.Bende Amazon üzerinden DFS bilgisayardan 7800x3D aldım. Satıcı güvenilir benim işlemcide bu durum var mıydı hatırlamıyorum. 4070 Ti Super ile kullandığımda hiçbir sıkıntı çekmedim. Valorant gibi oyunlarda 700 FPS veriyor zaten.
Rica etsem valorant grafik ayarlarınızı atabilirmisiniz? bende tüm grafikler açık herşey fullde 500 600 fbs di
Bende Amazon üzerinden DFS bilgisayardan 7800x3D aldım. Satıcı güvenilir benim işlemcide bu durum var mıydı hatırlamıyorum. 4070 Ti Super ile kullandığımda hiçbir sıkıntı çekmedim. Valorant gibi oyunlarda 700 FPS veriyor zaten.
Fake versiyonda yazılar koyu renkle yazılıyor. Sizdekinde koyu değil. Belki yeni sürümlerde falan böyle bir durum vardır.
Evet tray işlemciİşlemci Tray mi ?
Benim FPS değeride aynı şekilde diğer değerlerde gayet iyi hiçbir sorun gözükmüyor ama işlemci üstündeki bu değişikliği açıklayan hiçbir yerde göremedim o yüzden garip geldi bana da.
Yakın çekim yapmıştım bu şekilde görüntüsü.
Evet tray işlemci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.