Ryzen 7 7800x3D işlemcili monitör dahil 30 bin TL sistem önerisi

Saçmalamış olursun sakın öyle bir şey yapma.

peki cities skylines 2 de dediginiz doğru o oyunu oynamayı vereyim çünkü aralarinda en az oynadığım oyundur, diğer oyunlar için söyleyeceginiz birsey var mı?

Saçmalamış olursun sakın öyle bir şey yapma.
Neresi saçmalık peki ekran kartının berbat olması mı onu biliyorum ama sistem düzgün çalışsın yeter benim icin ekran kartıyla işim yok ki

Ekran kartıyla işim yok gibi bir cümle çok saçma çünkü işlemcin ekran kartına gücünü tam veremez senin 7800x3D gibi bir danayı beslemen için minimum 4070 Ti falan lazım sen RX550 diyorsun o sistem darboğazdan ölür zaten onun yerine 4070 sistemlere bakarsın 7500F daha fazla FPS alırsın her oyunda tokatlarsın attığın sistemi 7500F çok güclü zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
alacağın FPS bu. Böyle bir sistem dizmeyi kimden ya da nereden duydun bilmiyorum ama tamamen para israfı. Böyle bir sistem alırsan birkaç aya ekran kartı da almak isteyeceksin o zaman güç kaynağı da değiştirmen gerekecek. Tamamen saçma bir sistem, arkadaşların attığı linklerdeki sistemler çok daha iyi.

Peki 3050 falan alsam olmaz mı? Ya da RX 570 8 GB'ya da 2060 falan ekran kartına fazla para bayılmak istemiyorum sisteme uygun en ucuz kart arıyorum şu an

Hearts of iron 4 oyununda 1945 senesi sonrasını oynamayanlar ne demek istediğimi asla anlayamaz, oyun ilerledikçe orantısal olarak işlemciye binen yük aşırı derecede artiyo cünkü yapay zeka arka tarafta milyonlarca asker ve techizat basıyo boyle olunca islemci 14900k bile olsa bir yerden sonra bayılıyo çunku L3 bellekleri düşük, ama oyun ilerledikçe ekran kartına binen yük artmiyo başta neyse sonda da o, o yüzden bana 50-60 fps aldıracak bi ekran kartı olsa yeter.

Son düzenleme:
Benim size önerim en az ikinci elden RTX 3060 12 GB versiyonunu almanız olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…