Aynı konu değil ki burada alınır mı diye sordunuz. 125k ya sistem önerisi isteyeceksin sadece.
Bu konuyu bilgisayar toplama konusu uzerine açtım onu da aynı konu uzerine açmam gerekmiyor mu?
Aynı konu değil ki burada alınır mı diye sordunuz. 125k ya sistem önerisi isteyeceksin sadece.
ben aynı konu değilde aynı olay üzerine konu açmanın yasak olduğunu biliyorum. geçenlerde ekran kartı alınırmı diye sonra da hangisi alınır diye konu açmıştı bi arkadaş.Bu konuyu bilgisayar toplama konusu uzerine açtım onu da aynı konu uzerine açmam gerekmiyor mu?
şu ekran kartı alınırmı*ben aynı konu değilde aynı olay üzerine konu açmanın yasak olduğunu biliyorum. geçenlerde ekran kartı alınırmı diye sonra da hangisi alınır diye konu açmıştı bi arkadaş.
CPU: 9800x3D.
GPU: RTX 4080 Super.
Anakart: MSI Pro X870-P Wi-Fi (bluetoothlu)
RAM: XPG Lancer 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Samsung 990 Pro 2TB.
Sıvı soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360.
PSU: FSP Hydro G PRO 1000W Gold full moduler.
Kasa: Cooler Master Masterbox 600.
Not: 114.500 TL tutuyor her parça üst seviye. Sıvı soğutucu ödüllere doyamayan herkesin çok memnun kaldığı ürün ama radyatörü kalın o yüzden her kasaya uymuyor. Ben uyumlu olduğunu hatırladığım kasayı koydum. Siz yine uyumlu kasaları araştırıp zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. 5080 30 Ocak'ta çıkış yapacak şahsen ben onu beklerdim ekran kartı olarak.
Ben aynı konu değil de aynı olay üzerine konu açmanın yasak olduğunu biliyorum. Geçenlerde ekran kartı alınır mı diye sonra da hangisi alınır diye konu açmıştı bir arkadaş.
Şu ekran kartı alınır mı?*
Hocam zevk meselesi tabi. Ben arctic liquid freezer III'ün performansını çok beğendiğim için önerdim. Ödüllere doyamayan, kullanan herkesin memnun kaldığı bir ürün. Tercih sizin tabii.Şubatın sonunda alacagım zaten bilgisayarı bir de estetige onem veriyorum akvaryum kasa ve LED ekranlı sogutucu dusunuyordum siz ne dersiniz?
Hocam zevk meselesi tabii. Ben Arctic Liquid Freezer III'ün performansını çok beğendiğim için önerdim. Ödüllere doyamayan, kullanan herkesin memnun kaldığı bir ürün. Tercih sizin tabii.
Açıkçası led ekranlılar gereğinden fazla pahalı geliyor bana o sebeple kullanmadım. Çok bilgimde yok şu iyidir bu daha iyidir tarzında. Kullanan hocalarım yardımcı olacaklardır.Anladım eğer LED ekranlı soğutucu onerınız yoksa bunu da bu kadar övdüyseniz bir bildiginiz vardır bunu alabilirim sanırsam sıkıntı olmaz akvaryum kasa da yeterli.
Açıkçası LED ekranlılar gereğinden fazla pahalı geliyor bana o sebeple kullanmadım. Çok bilgimde yok şu iyidir bu daha iyidir tarzında. Kullanan hocalarım yardımcı olacaklardır.
120k veriyor bari tadını çıkarsın güzel bir led ekranlı soğutucu alsınAçıkçası led ekranlılar gereğinden fazla pahalı geliyor bana o sebeple kullanmadım. Çok bilgimde yok şu iyidir bu daha iyidir tarzında. Kullanan hocalarım yardımcı olacaklardır.
Tabi zevk meselesi hocam120k veriyor bari tadını çıkarsın güzel bir led ekranlı soğutucu alsın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.