Ryzen 7 7800X3D, RTX 5070 Ti hazır sistem alınır mı?

Hocam bence bu daha iyi olur işlemci 9800x3D oldukça, sağlam bir işlemci, ekran kartında şüpheniz olmasın 5070 Ti'yı aratmayacaktır. 12 taksitle 84K gibi bir fiyata denk geliyor.
Hocam alim konusunda sorunum yok ona da bakabilirim. Ama asil sorum bunlar guvenilirmi. Rastgele kalitesiz toplanmis kasalar.olabilir mi beni uzer mi

Hocam bence bu daha iyi olur işlemci 9800x3D oldukça, sağlam bir işlemci, ekran kartında şüpheniz olmasın 5070 Ti'yı aratmayacaktır. 12 taksitle 84K gibi bir fiyata denk geliyor.
Ayrica onerdiginiz sitede 1 taksit imkani var. Benim amacim pesin fiyatina 12 taksit kullanabilmek hepsiburadadan.

Hocam alim konusunda sorunum yok ona da bakabilirim. Ama asil sorum bunlar guvenilir mi? Rastgele kalitesiz toplanmis kasalar. Olabilir mi beni uzer mi?

Ayrica onerdiginiz sitede 1 taksit imkani var. Benim amacim pesin fiyatina 12 taksit kullanabilmek Hepsiburada'dan.

Hocam kusura kalmayın yanlış bakmışım 12 ay taksit 84K olmuyormuş. @Burak Karabal hocamızın yorumunu alsak iyi olabilir.

Satıcı gamegaraj yani güvenilir bir site. Sistemin bileşenleri cevap kısmında şu şekilde verilmiş
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D - Anakart: ASUS PRIME B650M-R AMD - Bellek: 2x16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 - Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7 - Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD - Kasa ve Güç Kaynağı: Aigo DS900 750W 80+ Bronze / 4x120mm ARGB fanlı, siyah kasa - Soğutma:Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu- Wi-Fi: Asus USB-N10 Nano 150 Mbps Wireless USB Adaptör

Parçalar sağlıklı sadece Gamegaraj kasa ve güç kaynağı olarak devamlı AİGO kullanıyor bu hangi model markanın güç kaynağını kullanıyor nasıldır o kısmı hakkında bilgim yok. Diğer parçalarda sorun yok.

Satıcı gamegaraj yani güvenilir bir site. Sistemin bileşenleri cevap kısmında şu şekilde verilmiş
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D - Anakart: ASUS PRIME B650M-R AMD - Bellek: 2x16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 - Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7 - Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD - Kasa ve Güç Kaynağı: Aigo DS900 750W 80+ Bronze / 4x120mm ARGB fanlı, siyah kasa - Soğutma:Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu- Wi-Fi: Asus USB-N10 Nano 150 Mbps Wireless USB Adaptör

Parçalar sağlıklı sadece Gamegaraj kasa ve güç kaynağı olarak devamlı AİGO kullanıyor bu hangi model markanın güç kaynağını kullanıyor nasıldır o kısmı hakkında bilgim yok. Diğer parçalarda sorun yok.
Hocam bende su an High power super 750w gold plus var bunu takabilirim bu hazir kasaya iyi bir psu mu sizce. Onun disinda gonul rahatligi ile alabilirmiyim sizce bu hazir sistemi tamamen pesin fiyatina 10 taksit olmadindan dolayi bakiyorum

PSU hakkında bilgim yok kalan bileşenler kabul edilebilir. Anakart olarak daha sağlam VRM avantajı olan daha iyi bir model olaymış güzel olurdu ama yine de yeter. Müsait olduğumda sistem fiyatlarına detaylı bakmaya çalışırım. Size en az kaç taksit lazım?

PSU hakkında bilgim yok kalan bileşenler kabul edilebilir. Anakart olarak daha sağlam VRM avantajı olan daha iyi bir model olaymış güzel olurdu ama yine de yeter. Müsait olduğumda sistem fiyatlarına detaylı bakmaya çalışırım. Size en az kaç taksit lazım?
Hocam bu hazir kasa tarzi 10 taksitler cok makul geliyor zorlamiyor.

Psu yu kendi sistemimde olan High power super 750w gold plus ile degistirebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı