Ryzen 7 7800x3D sistem 77.863 TL'ye alınır mı?

AMD ne yazık ki NVIDIA'ya rakip değil şu anda. Pişman olursunuz yönelmeyin.
doğrudur. ama bir şans vermek istiyorum. Bana o listedeki power supplylardan hangisini önerirsiniz. asus tuf nasıl. normalde MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Full Modüler Power Supply almayı düşünüyordum ama listede çıkmıyor

Doğrudur. Ama bir şans vermek istiyorum. Bana o listedeki Power Supply'lardan hangisini önerirsiniz. ASUS TUF nasıl. Normalde MPG A1000G PCI-E5 1000W 80+ Gold Full modüler Power Supply almayı düşünüyordum ama listede çıkmıyor.

Şu an bakacak olursak AMD ekran kartları aynı fiyat skalasında çok daha güçlü diye alıyorduk ama RX 7900 XTX RTX 4080 Super ile aşağı yukarı aynı performansı veriyor. DLSS 3.0 avantajı var ve RTX ekran kartı daha kolay satılır.

Şu an bakacak olursak AMD ekran kartları aynı fiyat skalasında çok daha güçlü diye alıyorduk ama RX 7900 XTX RTX 4080 Super ile aşağı yukarı aynı performansı veriyor. DLSS 3.0 avantajı var ve RTX ekran kartı daha kolay satılır.

+ Ptx vb açıyor. Yapay zeka yapmak istese nvdiayaya muhtaç. Yazılımı hala daha iyi. İleride AMD alıp pişman olacak birine öneri yapamam vicdanım el vermez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı