Ryzen 7 7800x3D sistem ekran kartsız çalışır mı?

Yusuf_29

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 9 7950X3D
GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC
Ben bir sistem alacağım işlemcisi 7800x3D ekran kartına şimdilik param çıkmadı ekran kartı hariç bütün donanımları alabilirim eğer alırsam monitöre görüntü gelirimi (oyun oynamayacağım ekran kartı gelene kadar video falan izlerim).

Ben bir sistem alacağım işlemcisi 7800x3D ekran kartına şimdilik param çıkmadı ekran kartı hariç bütün donanımları alabilirim eğer alırsam monitöre görüntü gelirimi (oyun oynamayacağım ekran kartı gelene kadar video falan izlerim).
Çalışır görüntü gelir.

Dahili grafik işlemcisi mevcut, görüntü alırsın.

1720716657824.png

Cevaplayan herkese teşekkür ederim acaba sınırları biraz zorlasak Minecraft, ETS 2 gibi oyunları açabilir mi (hayatımda ilk defa bir biligisayar alacağım fazla bilgim yok) şimididen teşekkür ederim.

Cevaplayan herkese teşekkür ederim. Acaba sınırları biraz zorlasak Minecraft, ETS 2 gibi oyunları açabilir mi? (hayatımda ilk defa bir bilgisayar alacağım, fazla bilgim yok) Şimdiden teşekkür ederim.

Minecraft'ı oynarsın ama ETS 2 konusunda pek bir şey diyemeyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bazı oyunlardaki dahili grafik işlemcisi performansları verilmiş. Dediğiniz oyunlari aşağı yukari 60fps açar diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bazı oyunlardaki dahili grafik işlemcisi performansları verilmiş. Dediğiniz oyunlari aşağı yukari 60FPS açar diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı