Ryzen 7 7800X3D sistem sıcaklıkları nasıl?

Ekran kartı fan hızları kaç rpm?

1440 RPM 1470RPM arası attığım fotoğrafta hocam bu verdiğim değerler arasında inip çıkıyor.

Normal o zaman. Benim eski kasamda hava akışı kötüydü MSI 4070 Super Gaming X Slim modelini 3 gün test ettim. 15 dakika kullanımda 2000-2100 RPM görüyordu. Sıcaklıkta 74-75 dereceydi. Gaming X Slim Ventus'tan daha iyi ona rağmen. Kasa hava akışınız iyi olduğu için sizde 1400RPM civarında çalışıyor. İnternetteki videolara bakmayın onlar kesintisiz 15 dakika sonraki halini göstermiyor. 1-2 dakika oynayıp salıyor veya oyun ortasında grafik ayarlarına giriyor o sıra ekran kartı zaten soğuyor. Kasanızın iyi hava akışına rağmen 2000RPM olsaydı o zaman anormal olabilirdi.

anladım hocam teşekkür ederim. bu media marketteki personel beni biraz gıcıkladı pompanda sorun olabilir vs. gibi

Anladım hocam teşekkür ederim. Bu Media marketteki personel beni biraz gıcıkladı pompanda sorun olabilir vs. gibi.

Radyatör borularına elle birisi sıcak diğeri soğuksa pompada arıza olabilir. Cinebench testine sok işlemciyi anında 85-90 derece oluyor mu? Kasanın üstüne elinizi koyunca ılık bir hava geliyor mu? Borulardan birinden ısınan hava radyatöre gider soğutulan ısıysa pompaya gider. Sıvı soğutmadan pek anlamıyorum ilk dediğim bilgi yanlış olabilir. Bunun için konu açar mısınız yanlış bilgi vermeyeyim. Kart normal sayılabilecek sıcaklıklarda çalışsada yine de pompayı kontrol etmekte fayda var.

Son düzenleme:
yeni bir konu açayım bununla ilgili hocam hemen sağol

konuyu açtım hocam bilginize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…