Hocam oculink portunu söktüm, sorunlar bir düzeldi. Şimdi her açtığımda hata veriyor, hiç bir şekilde windows ekranına ulaşamıyorum. Geri yükleme noktasından yüklememe izin vermiyor çünkü "install driver to show hardware" hatası veriyor. İşlemci AMD ama yine de bu hata var. Araştırdığım kadarıyla amd lan driverlarını farklı bir usb ye indirip oradan ilerleyebildim ama orayı yüklerken de hata verdi. Sıfır windows kurayım yeniden dedim yine "install driver to show hardware" hatası oldu yine ilerleme için bir yol buldum ama yine mavi ekran verdi. Sonsuz loop a girdim sanırım.
En sonunda ürünü satın aldığım Amazon Germany sitesine girdim, ürün için telefon çağrısı istedim. Türkiyeyi de arıyorlar ve Türkçe iletişim seçeneği de var. Aradılar durumu anlattım. Ürünü 24 ay içinde istediğim zaman iade alıp tüm paramı iade edeceklerini belirttiler ama ürünü satın alırken Almanyadaki bir adrese gönderdiğim için Türkiye den geri yollamak istediğimde kargo ücretini ödemem gerekiyormuş. 50-100 euro civarı tutarmış. Ama ürünü bir yakınımla Almanyaya gönderirsem verdikleri kargo koduyla oradan ücretsiz olarak yollayabilirmişim. Ben ikinci yolu seçtim.
Başına böyle bir şey gelen olursa gönül rahatlığıyla Amazon Germany e ulaşsın. Her şey için teşekkür ederim.