uniquement_Nox
Centipat
Daha fazla
İşlemci: Ryzen 7 9700X
Ekran kartı: Gigabyte RX 7800XT (OC)
Anakart: MSI PRO B650-S WIFI 7200MHz(OC)
Ram: GSKILL (2X16) Trident Z5 Neo 5600Mhz CL28
Kasa: MSI Mag force 100R / MSI Mag force 100M
Soğutucu: Corsair H100 240MM / DeepCool AK620 / COOLER MASTER Hyper 622 / ?
Psu: MSI MAG A750GL 80+ Gold
Birkaç ay içinde kendi sistemimi satıp bu yazdığım sistemin birebir aynısını itopyadan almayı planlıyorum. Maximum bütcem 61k, Sıvı soğutma, Anakart ve ekran kartı konusunda inanılmaz kararsız kaldım. Sistem'in genel amacı profesyonel şekilde valorant oynamak fakat Cyberpunk, Last of us, Spiderman gibi oyunları da oynamayı planlıyorum. Gigabyte ekran kartlarının sesli çalıştığını ve daha performanssız olduğunu söylemiş bazı arkadaşlar internette. Ayrıca anakartta ilk tercihim Asus prime b650m-k idi. Benden daha da çok anlayan arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim, Bütçeyi aşmadan ne değiştirebilirim? İyi forumlar.
Ekran kartı: Gigabyte RX 7800XT (OC)
Anakart: MSI PRO B650-S WIFI 7200MHz(OC)
Ram: GSKILL (2X16) Trident Z5 Neo 5600Mhz CL28
Kasa: MSI Mag force 100R / MSI Mag force 100M
Soğutucu: Corsair H100 240MM / DeepCool AK620 / COOLER MASTER Hyper 622 / ?
Psu: MSI MAG A750GL 80+ Gold
Birkaç ay içinde kendi sistemimi satıp bu yazdığım sistemin birebir aynısını itopyadan almayı planlıyorum. Maximum bütcem 61k, Sıvı soğutma, Anakart ve ekran kartı konusunda inanılmaz kararsız kaldım. Sistem'in genel amacı profesyonel şekilde valorant oynamak fakat Cyberpunk, Last of us, Spiderman gibi oyunları da oynamayı planlıyorum. Gigabyte ekran kartlarının sesli çalıştığını ve daha performanssız olduğunu söylemiş bazı arkadaşlar internette. Ayrıca anakartta ilk tercihim Asus prime b650m-k idi. Benden daha da çok anlayan arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim, Bütçeyi aşmadan ne değiştirebilirim? İyi forumlar.
Son düzenleme: