Herkese merhaba,
Uzun yıllardan sonra yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve almayı düşündüğüm bileşenlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
PSU olarak halihazırda kullandığım ASUS TUF 1000W 80+ Gold modüler güç kaynağımı kullanacağım.
Yorumlar, değişiklik önerileri için şimdiden teşekkür ederim.
Uzun yıllardan sonra yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve almayı düşündüğüm bileşenlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.

AMD Ryzen 7 9800X3D 5.2GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek AM5 İşlemci
AMD Ryzen 7 masaüstü işlemciler ve AMD Socket AM5 anakartlarla rekabet avantajı kazanın. Oyunu kazandıracak hamleleriniz için hızlı oyun tepkileri ve üst düzey performans.

MSI MPG X870E EDGE TI WIFI 8400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart
MPG X870E EDGE TI WIFI motherboard supports AMD Ryzen 9000 / 8000 / 7000 Serisi İşlemcileri Destekler

GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDBVGW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.

PSU olarak halihazırda kullandığım ASUS TUF 1000W 80+ Gold modüler güç kaynağımı kullanacağım.
Yorumlar, değişiklik önerileri için şimdiden teşekkür ederim.