muhammetaktas122
Picopat
Daha fazla
Bir kere ekran kartını ASUS Prime almanız saçma, PSU pahalı, soğutucu kötü, kasa değişik pahalı, anakart gereksiz.
Evet sistem iyi ama daha ucuza daha iyisi çıkardı.
Sistem iyi yani değil mi?
Sadece ekran kartı değil örnek olarak PSUMax 5080 olurdu ama bütçe biraz yetmedi
palit felan dediler ekran kartıda hocam güvenemiyorum çünkü hiç kullanmadım bilmediğim marka diye almadımSistem iyi. O işlemci kardeşime aldım taktım. İşlemciye laf yok. Anakartta iyi iş görür. Ekran kartı ASUS denince bir tık pahalı oluyor. 1 TB M.2 pahalı. O paraya kullandığım ürünü öneririm.
hocam psu niye yabancı marka bunu sisteme bile koymazdım ama sizin açınızdan birşey diyememSadece ekran kartı değil örnek olarak PSU
Bu çok daha mantıklı olurdu.
Palit falan dediler ekran kartıda hocam güvenemiyorum çünkü hiç kullanmadım bilmediğim marka diye almadım
sistem iyi ozaman sogutma sıvısına laf ettiler kötü vsPalit eski markadır. PNY de kötü marka değildir. Ağırlıklı oyun oynayacaksın zaten. ASUS hep pahalı bir marka tabii para senin. Bende isterim ASUS almak ama işte.
Hocam taş gibi PSU sizin aldığınız PSU dan hem iyi hem de ucuz. Aktif olarak kullanıyorum.palit felan dediler ekran kartıda hocam güvenemiyorum çünkü hiç kullanmadım bilmediğim marka diye almadım
hocam psu niye yabancı marka bunu sisteme bile koymazdım ama sizin açınızdan birşey diyemem
Sistem iyi o zaman sogutma sıvısına laf ettiler kötü vs
anladım hocam teşekkürlerO soğutma hakkında bir şey diyemem. Ben şunu almıştım kardeşime hala çalışıyor. Buradaki sistemi bir 10 bin TL veya 15 bin TL aşağı çekebilirdik.
Thermalright Frozen Magic 360 Digital ARGB Black V2
İster oyun sisteminiz olsun ister iş istasyonunuz, çok çeşitli işlemci soketleriyle uyumlu montaj aparatları sayesinde zahmetsiz kurulum imkânı sunar.www.gaming.gen.tr
Anladım hocam teşekkürler