Ryzen 7 mi yoksa Intel i7 mi?

B7K

Decapat
Arkadaşlar ben Ryzen 7 2700 modelini düşünüyorum ısınma sıkıntısı için ise sıvı soğutmam mevcut fakat çoğu kişi "Ryzen serisi alma sürekli FPS dropları seviyorsan alabilirsin" tarzı mesajlar atıyorlar ve görüyorum. Onun haricinde parça kapıştırma yerinde ise Ryzen daha iyi olabilecek diye görüyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı? Oyunlarda yüksek kalite ve deneyim yaşamak istiyorum FPS dropsuz.

Arkadaşlar ben Ryzen 7 2700 modelini düşünüyorum ısınma sıkıntısı için ise sıvı soğutmam mevcut fakat çoğu kişi "Ryzen serisi alma sürekli FPS dropları seviyorsan alabilirsin" tarzı mesajlar atıyorlar ve görüyorum. Onun haricinde parça kapıştırma yerinde ise Ryzen daha iyi olabilecek diye görüyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı? Oyunlarda yüksek kalite ve deneyim yaşamak istiyorum FPS dropsuz.
Ryzen derim konudan çıkarım.

Ryzen Kesinlikle.

Hocam ben ASUS ROG Zephyrus G14 RTX 3050 Ti ve AMD Ryzen 7 olan bir laptop alacağım ya da 2. alternatif olarak MSI 11.nesil Intel Core i7 işlemcisi ve yine RTX 3050 Ti olan bir laptop alacağım FPS vb durumlardan hangi laptopu önerirsin.
ASUS olanı Al İntel mantıksız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı