Ryzen 7800x3D için BIOS ayarları nasıl olmalı?

Anladım teşekkür ederim sağolun

Merhaba ben hangi eco mode alırsan alayım sıcaklıklar hep 85 neden düşmüyor hiç.

Hangi sıvı soğutucuyu kullanıyorsun? 360mm kullanıyorum boşta 39. oyunlarda 74'e yaklaşıyor.
BIOS Update son sürüm mü?

Bende de boşta 42, masaüstü fare oynatınca 55 60 arasına çıkıyor, oyunda 75'i geçmiyor. Cinebech de 80'i gecmiyor ama YouTube'da fareyi video üzerine getirince 75 derece de çalışıyor ne yaptıysam ayni. Corsair iCUE H150i 360mm var.

Hocam iyi günler bende 7800x3D anakart olarak ASUS TUF Gaming B650e Wi-Fi Gaming var sence bu yıllarda yapmalı mıyım boşta en fazla 50 derecelerde takılıyor yük altındayken 89'u görüyor sıvı soğutucum Corsair H150i Capellix Elite sizin fikrinize göre hala bu yıllarda yapılmalı mıdır? resim attığım şekilde değerler böyledir

Bahsettiğim ayarları her X3D kullanıcısı yapmalı. Bu işlemciler ince dokunuşlara muhtaç işlemciler maalesef. Dünyanın en güçlü oyun işlemcisini alıp ayar çekmeden kullanmak olmaz. 90 dereceye kadar korkmana gerek yok eşiği yüksek tutmuşlar ama sen yine de curve ile all core -30 ya da 105w amd eco mode ayarını kullan.

çok teşekkür ederim bahsettiği ayarları şimdi yapıcam bakalım nasıl olucak

Hocam denedim fakat durum böyle 65w var bitek

Son düzenleme:
Hocam merhaba, bu ayarları yaptım ama bahsettiğiniz gibi MCR açtıktan sonra "Power Enable" diye bi kısım çıkmıyor. Bunu nasıl çözeceğimi bulamadım. MCR açınca da sistem çok geç açılıyor. Destek olur musunuz?

Son düzenleme:

Hocam merhaba Xden konuşmuştuk.

hocam size nasıl ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…