B.J. Blazkowicz
Kilopat
Arkadaşlar.
Uzun vadeli, oyun odaklı bir kasa düşünüyorum. Özellikle yeni nesil AAA oyunları Ultra ayarlarda rahat bir şekilde oynamak istiyorum ve dediğim gibi elimde 2K monitör var.
1- Ryzen 9 7900 İşlemci ve INNO3D RTX4080 ekran kartı ikilisi iyi midir? Gereksiz pahalı ise veya iyi değilse model önerir misiniz?
2- PSU olarak 850W seçtim ancak bir arkadaşım minimum tavsiyenin bu olduğunu ve daha yüksek PSU almam gerektiğini söyledi. Konuda paylaştığım sistem için hangi seviye gerekiyor?
3- Paylaştığım sistemin fiyatını saymazsak parça seçimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
@messinicocugu @NYTMARE @Hielaph
- Hocam Anakartı Asus Rog Strix X670E-E Gaming olarak güncelledim.1. Sorun olmaz iki ikilidir 7600 bile 4080 ile sorun çıkarmıyor.
2. Yine sorun olmaz 850W gayet yeterli 4090'lı bir sistem için bile 850W yetecektir.
3. Parçalar iyi yalnız kasa ve PSU daha iyi seçilebilirdi bence.
- Hocam Anakartı ASUS ROG STRIX X670E-E Gaming olarak güncelledim.
- PSU olarak da MSI MPG A850G 850W 80+ Gold Tam Modüler olarak güncelledim.
Bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kasa olarak bana kaliteli model önerir misiniz?
Olabilir hocam iyidir ikisi de ve kasa olarak bu düşünülebilir:
SHARKOON TG7M RGB ARGB Temperli Yan Cam, 4x120mm ARGB Fan, Type-C 3.2 Gen 2, Siyah, Mid-Tower Kasa - inventus
SHARKOON TG7M RGB ARGB Temperli Yan Cam, 4x120mm ARGB Fan, Type-C 3.2 Gen 2, Siyah, Mid-Tower Kasainventus.com.tr
Hocam bu kasa nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Bir de sisteme 360mm sıvı soğutma düşünüyorum.
Lian Li ve Sharkoon modellerinden hangisini tavsiye edersiniz?Fena değil ama attığım kasa daha iyi bir de bu da güzeldir:
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Lian Li ve Sharkoon modellerinden hangisini tavsiye edersiniz?
Bir de linkini attığınız Gençer Gaming sitesi güvenilir mi?
Değerli yorumların için çok teşekkür ediyorum. Eksik olmayın.Güvenilirdir hocam ve ikisi de iyi kasadır ama ben olsam Sharkoon TG7m tercih ederdim herhalde ama Lian Li alsan da üzmez.
2- PSU olarak 850W seçtim ancak bir arkadaşım minimum tavsiyenin bu olduğunu ve daha yüksek PSU almam gerektiğini söyledi. Konuda paylaştığım sistem için hangi seviye gerekiyor?