Ryzen 9 3900X ve RTX 2080 sistem toplama

• Konuyu başlatan 276836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.005

276836

Hectopat
Kendim araştırma yaparak 23.000 TL bütçe ile monitör dahil RTX 2080 Super ekran kartına ve Ryzen 9 3900X işlemciye sahip 3D modelleme, animasyon, render ve oyun bazlı bir PC topladım monitör dahil bir sistem dizdim (bazı fiyatlar çok ucuz gelebilir çünkü yurt dışından indirimli gelen ürünler var).
Değerlendirirseniz sevinirim. RAM 8x4 onu belirtmek isterim bu degerlere sahip 16x2 RAM bulamadim Newegg'den almaktayım RAM'i ve bence CAS Latency değeri çok iyi ayrıca AMD'nin 3. Nesil işlemcileri için üretilmiş bir RAM modülü.

Screenshot_3.png

Kesinlikle daha güçlü bir psu alın. Bu fiyattaki bir sisteme daha iyi bir custom card alabilirsiniz ventus çok ses çıkarabilen ve soğutma performansı eh bir model. 1tb depolama alanının yeteceğinden emin olun. Animasyon ve render işlemleri için daha yüksek çözünürlükte bir monitör (2K 4K) tercih edebilirsiniz 240hz size fazla bir şey katmayacaktır örneğin 2k 144hz daha dengeli olur.

Kendim araştırma yaparak 23.000 TL bütçe ile monitör dahil RTX 2080 Super ekran kartına ve Ryzen 9 3900X işlemciye sahip 3D modelleme, animasyon, render ve oyun bazlı bir PC topladım monitör dahil bir sistem dizdim (bazı fiyatlar çok ucuz gelebilir çünkü yurt dışından indirimli gelen ürünler var).
Değerlendirirseniz sevinirim. RAM 8x4 onu belirtmek isterim bu degerlere sahip 16x2 RAM bulamadim Newegg'den almaktayım RAM'i ve bence CAS Latency değeri çok iyi ayrıca AMD'nin 3. Nesil işlemcileri için üretilmiş bir RAM modülü.

Eki Görüntüle 444296
Kesinlikle daha güçlü bir psu alın. Bu fiyattaki bir sisteme daha iyi bir custom card alabilirsiniz ventus çok ses çıkarabilen ve soğutma performansı eh bir model. 1tb depolama alanının yeteceğinden emin olun. Animasyon ve render işlemleri için daha yüksek çözünürlükte bir monitör (2K 4K) tercih edebilirsiniz 240hz size fazla bir şey katmayacaktır örneğin 2k 144hz daha dengeli olur.
Bence gayet güzel bir sistem olmuş. PSU'da gayet kaliteli ve yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Diğer arkadaşların fikrini merak ediyorum açıkçası.

Güç kaynağı gayet yeterli bence. 9900K ve 2080Ti olan sistemde tanıdığım 650W Gold kullanıyor sorunsuz bir şekilde. O sisteme içime sinmeyen tek şey yani içime sinmediğinden kastım o kadar para verip en kalitelilerini almak varken X570 Prime anakartı ve Ventus model ekran kartını almazdım. Onun dışında 3D modelleme demişsiniz, animasyon demişsiniz ve bu iş için IPS panel alın bence renk doğruluğu için. Listedeki monitör TN panel çünkü.

850w plat alıcam onu değiştirdim ve ayritten 240hz o monitörün yanına
Samsung LU28E590DS/UF 28"
4 k bu monitörü alıcam
IPS Panel almalısınız Ventus yerine INNO3D alırım ben.
Ventus alma sebebim amazon da 5000tl ye bulmam INNO3D yi bulamadım o marka alıcaktım normalde fakat 2080 super ventus 5000 tl olunca cazip geldi açıkçası

Bu güzellik indirimdeyken Prime'a kim bakar?

buna bir bakıyım bunu görmedim fakat beyaz temalı bir sistem olduğu için bu ne kadar uyar bilemiyorum
Bu güzellik indirimdeyken Prime'a kim bakar?

aslında dediğiniz mantıklı şimdi düşündüm bunu alıcam teşekkürler

23.000 TL RTX 2080 Super Ventus yerine 2080Ti alınabilir. Onun dışında 750W hayli hayli yeter. Birde IPS ve 2k veya 4k monitör daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı