Ryzen 9 3900X vs Intel i7-10700

Daha fazla  
Arkadaşlar render yayın ve oyun aynı bilgisayarda oynayacağım. Bütçeden yana sorun yok. Nedeni ile birlikte hangi işlemciyi alayım kafam karışış, yardımcı olur musunuz?

Hocam ikisi arasında AMD derim. Çift kanal RAM ile desteklenen ve OC yapılan bu işlemci render konusunda çok başarılı olur.

Oyun oynadığım sıralarda video kaydı, canlı yayın vb. işler yapmayı planlıyorum. Yogunlukla oynadığım oyunlar PUBG ve PUBG Mobile bilindiği üzere PUBG Mobile emülatör ile oynan ve CPU sanallaştırmasının ihtiyaç duydugu bir oyun. Intel'in bu tarafta başarılı olduğunu biliyorum ama Ryzen 9 3900X bu konuda ne kadar başarılı bilmiyorum. Şu an bende Ryzen 5 3600 var işlemci olarak ve PUBG Mobile'da oyunu oynarken donmalar yaşıyorum acaba bu donmaları Ryzen 9 3900X'de yaşamaya devam eder miyim?

Oyun oynadığım sıralarda video kaydı, canlı yayın vb. işler yapmayı planlıyorum. Yogunlukla oynadığım oyunlar PUBG ve PUBG Mobile bilindiği üzere PUBG Mobile emülatör ile oynan ve CPU sanallaştırmasının ihtiyaç duydugu bir oyun. Intel'in bu tarafta başarılı olduğunu biliyorum ama Ryzen 9 3900X bu konuda ne kadar başarılı bilmiyorum. Şu an bende Ryzen 5 3600 var işlemci olarak ve PUBG Mobile'da oyunu oynarken donmalar yaşıyorum acaba bu donmaları Ryzen 9 3900X'de yaşamaya devam eder miyim?
[/Quot.

Arkada yayın ve kayıt açıkken mi donuyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı