Eğer 500 TL civarı bakmak istiyorsanız (ki bence fazlasına başka ihtiyaçlar haricinde çıkmaya gerek yok) MAG Force 100 serisi idealdir. Ama daha iyi olsun derseniz MAG gunghir 110'a bakabilirsiniz.
Hiçibirisi kötü değil ki. Sadece şu an için 40 TL daha fazla. Yazdığım gibi indirimde XPG'den daha az oluyor. Seçim sizin ben sadece hem parça hem de pazar önerisi yapıyorum.
O kadar para verip 4. seviye kalitesiz kapasitör kullanan RM750 almanızı önermem. Core Reactor'de ise 1. seviye japon kapasitörler kullanılmış. Yine de siz bilirsiniz .
O kadar para verip 4. seviye kalitesiz kapasitör kullanan RM750 almanızı önermem. Core Reactor'de ise 1. seviye japon kapasitörler kullanılmış. Yine de siz bilirsiniz .
Ben RM750'ye kötü demedim. Sadece kanıtlarla birlikte daha iyi alternatif olduğunu belirttim. Neyse, ben söyleyeceklerimi söyledim. Size de iyi forumlar.
Hiçibirisi kötü değil ki. Sadece şu an için 40 TL daha fazla. Yazdığım gibi indirimde XPG'den daha az oluyor. Seçim sizin ben sadece hem parça hem de pazar önerisi yapıyorum.
Bu kadar para verip 1 sene sonra yalan olacak anakart ve işlemci almak çok mantıklı görünmüyor.. Son güncellemesi olacak, Daha sonra anakart ve işlemci komple değişecek -ki o bile başlı başına 10.000 lira demek.