Ryzen 9 5900X sistem toplama

Eğer 500 TL civarı bakmak istiyorsanız (ki bence fazlasına başka ihtiyaçlar haricinde çıkmaya gerek yok) MAG Force 100 serisi idealdir. Ama daha iyi olsun derseniz MAG gunghir 110'a bakabilirsiniz.

MAG gunghir 110 gayet şık duruyor ekledim listeme.

@294144 un dediği model gayet iyi eğer RGB meraklısı değilseniz. Saf İsveç kalitesi diyorlardı bir adamın videosunda. Sade görünümü de gayet şık. Aynı zamanda kendim kullandığım CORSAIR 275R TEMPERED GLASS MID-TOWER SİYAH KASA CC-9011181-WW Fiyatları ve Özellikleri kasasını önerebilirim. Sade bir kasadır.

Corsair 275r bu kasa da gayet sade ve şık. O da listem de

O zaman AM4 soket almayıp yeni nesil soketleri beklemek daha mantıklı. Dediğiniz PSU alayım. Kalite ve sağlamlık konusunda farklı bir deneyim olur.

MAG gunghir 110 gayet şık duruyor ekledim listeme.

Corsair 275r bu kasa da gayet sade ve şık. O da listem de.

O zaman AM4 soket almayıp yeni nesil soketleri beklemek daha mantıklı. Dediğiniz PSU alayım. Kalite ve sağlamlık konusunda farklı bir deneyim olur.

Yeni nesiller 2021 SONU-2022 başı gibi çıkacak o zamana kadar beklerseniz olabilir.

Hiçibirisi kötü değil ki. Sadece şu an için 40 TL daha fazla. Yazdığım gibi indirimde XPG'den daha az oluyor. Seçim sizin ben sadece hem parça hem de pazar önerisi yapıyorum.

Önerilerinizi listeme ekledim. :)
Yeni nesiller 2021 SONU-2022 başı gibi çıkacak o zamana kadar beklerseniz olabilir.

Bu kadar para verip 1 sene sonra yalan olacak anakart ve işlemci almak çok mantıklı görünmüyor.. Son güncellemesi olacak, Daha sonra anakart ve işlemci komple değişecek -ki o bile başlı başına 10.000 lira demek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı