Alıcı Ryzen 9 5950X CPU ve RTX Quadro 5000 GPU

Makaleler
1
Merhaba,

3d modelleme için ayrı bir sistem oluşturmam gerekiyor. Belirttiğim parçalara ihtiyacım var. Mümkünse garantili ve faturalı ürünlerle ilgileniyorum. Garanti veya fatura bulunmayan ürünleri de değerlendirebilirim. Fiyat tekliflerinizi yazabilirsiniz. Selamlar.

Bu seviye ürünleri sıfır almanızı tavsiye ederim, ek olarak ikinci elde bulunabileceklerini de pek sanmıyorum.

Bu seviye ürünleri sıfır almanızı tavsiye ederim, ek olarak ikinci elde bulunabileceklerini de pek sanmıyorum.
Çok teşekkür ederim. Tüm satış sitelerine baktım burayı atlamışım. İşlemciyi sipariş geçtim.

Hayırlı olsun valla 5950X yanına 5600X, RTX 5000 yanına 3070 yaşıyorsunuz hayatı :D. Gönül ister bi' 3080 ama nerede...
Normalde bilgisayar ile oyun oynamak aklıma gelmezdi, zaman bulamazdım. Hobilerim arasında da oemlerle ilgilenmek var. Gün boyu bilgisayarla çalışıyorum. Heyecan olsun diye bir sistem toplamıştım onu da laptopa ikna edemezsem kardeşime bırakacağım gibi duruyor :)
Comercial GPU'lardan 2080ti falanda kısa sürelik işimi görecektir ama rendering için RTX Quadro serilerinin ciddi avantajları var. Başka bir konu da şu an GPU yok. RTX 5000'e de 19k vermek vicdanımı sızlatacak. Bakalım GPU bulamazsam başka şekilde halletmeye çalışacağım. Sarı sitede 13k liraya bulmuştum ama satılmış. En azından CPU kısmını hallettik :) Hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı