Ryzen 9 7900x3D - 4080 Super sistem nasıldır?

Bütçe
80000-110000
4.5K'ya hangi ekipmanı alcak 4090 sisteme hocam

4090'a gidip 1080p monitör alamıyosun şuan o bütçe ile.

Tam GPU God sistem olmuş diğer ekipmanlar biraz çalkantılı teşekkürler öneri için eline sağlık hocam.

Ben NVIDIA 5 serisi çıkması bu kadar yakınken bu bütçelere üst seviye ekran kartı tercih edilmesi taraftarı değilim. Ekran kartı hariç sistemin bütün bileşenleri üst seviye dizip ekran kartını ikinci el 3060 Ti 6700 XT gibi bir kart seçilebilir. 5 serisi çıkana kadar iyi seviyede idare eder, ben 5 serisinin 3'teki gibi büyük bir sicrayis yapacağına inanıyorum o yüzden beklenmeli. 2080 Ti alanların yaşadığı hayal kırıklığını hatırlayın.

Gerçekten çok güzel bir sistem olmuş ellerine sağlık. Ben şöyle güncelledim diyelim;

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/PHEK4JJN

Monitörün 4k 144hz olmasını ileriye dönük olarak tercih ettiğinizi düşünüyorum. FHD veya 2K ya bağlı kalmamak için doğrudur umarım.
Bir de klavye olarak numpad bölümü olan önerebilirsen çok memnun olurum. Teşekkürler tekrardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence M2 SSD sonradan alabilirsiniz çünkü anakartta 3 tane m2 slotu var hocam. Yetmediğini düşündüğünüz yerde tekrar alırsınız Şuan direk 2k alıp bütçeye okadar yük bindirmeye gerek duymuyorum.

Şu an elimde GTX1070 mevcut acaba 5000 serisi çıkana kadar idare etsem mi diye düşünmüyor değilim. Sizin görüşünüz nedir acaba?

4.5K'ya hangi ekipmanı alacak 4090 sisteme hocam

4090'a gidip 1080p monitör alamıyosun şu an o bütçe ile.

Ben ekipman deyince, klavye, Mouse, kulaklık anlıyorum. Monitör dahil değil. Ayrıca 2K monitör de ıs görür.

Klavye iyi bir klavye numpad tercih ediyorsanız da

Ben ekipman deyince, klavye, Mouse, kulaklık anlıyorum. Monitör dahil değil. Ayrıca 2K monitör de ıs görür.

2K düzgün bir monitör 11K'dan başlıyor. Gene bütçesinin 20 BİN TL üstüne çıkması lazım 4090 için.

Evet sonradan yükseltilebilir olması mantıklı. Bu arada klavyeye aşık oldum herhalde. Numpad artık sorun değil benim için Ek olarak şu an elimde GTX1070 var sizce 5000 serisi çıkana kadar idare edebilir miyim? Hatta ekran kartını dahil etmeden bir sistem toplasanız nasıl olurdu acaba teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…