Ayrıca attığım monitör 27 inç hocam 4K oynamasanız ileride 4 sene sonra bile oyunları 2K'da oynasanız sırıtmayacak bir monitör. En azından 2 sene çıkacak oyunları 4K oynar 2 sene sonra da 2K'ya düşürseniz bile ekran boyutundan dolayı hiçbir şey kaybetmeden 2K oynamaya devam edersiniz.
Evet 4080S 6000 serisine kadar idare ederse yeni çıkacak oyunlarda kesinlikle almaya değer. Monitörde dediğiniz gibi gerçekten ileriye dönük olacak. Çok güzel ürünler ile destekde bulundunuz çok teşekkür ederim.
Evet 4080S 6000 serisine kadar idare ederse yeni çıkacak oyunlarda kesinlikle almaya değer. Monitörde dediğiniz gibi gerçekten ileriye dönük olacak. Çok güzel ürünler ile destekde bulundunuz çok teşekkür ederim.
Bakın dostlar NVIDIA'nin yıllardır uyguladığı politika belli. Bir dolu bir boş şeklinde ilerliyor, GTX 7'den 9'a ufak geçiş sonra bum 1000 serisi çığır açtı, sonra 2 serisi ve bum 3 serisi çok iyi F/P seviyesi yakaladı. Şimdide 4 serisi bana kalırsa DLSS 3 ile desteklenmis ara geçiş serisi, asıl büyük atlama 5'te olacak ve sonraki 7 de diye devam edecek. Şimdi bu kartların çıkmasına bir sene değil aylar kaldı aslında. Bu yılı yarıladık zaten, NVIDIA 2024 sonu ya da 2025 başında piyasaya sürmeye başlar kartları. Özetle 5 serisi alınmalı ve 4 sene kafa rahat kullanılmalı diyorum ben.
Ek olarak sana da sormak isterim hocam. Sence elimdeki GTX1070 ile 5000 serisini beklemeli miyim yoksa yukarıdaki 4080s alıp 3-4 yıl geliştirme yapmadan devam mı edeyim.
Ben 4080'i alırdım ayrıca anakarta biraz fazla veriyorsunuz. İlla çok iyi birşey istiyorsanız ilk attığımı. Tavsiyem olarak 2. attığımı alın anakrta okadar fazla para vermenize gerek yok.
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben 4080'i alırdım ayrıca anakarta biraz fazla veriyorsunuz. İlla çok iyi bir şey istiyorsanız ilk attığımı. Tavsiyem olarak 2. attığımı alın anakrta o kadar fazla para vermenize gerek yok.
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ben sizin gönderdiğiniz sistemde bu SSD 2TB diye seçmiştim. Peki hocam geleceğe yatırım olarak, bu Anakart ile ben neredeyse 2TB ile aynı fiyat olan bu 1TB'lik gen5 SSD alsam nasıl olur?
Ben sizin gönderdiğiniz sistemde bu SSD 2TB diye seçmiştim. Peki hocam geleceğe yatırım olarak, bu Anakart ile ben neredeyse 2TB ile aynı fiyat olan bu 1TB'lik gen5 SSD alsam nasıl olur?