Ryzen 9 9950X3D - RTX 5080 sistem alınır mı?

Bütçe
100.000-120.000
İyi de hocam bu soğutma performansı değil ki muhtemelen ureticilerin frekanslariyla oynamasi sonucu oluşmuş performans farklari bunlar. Oradaki yüzdelik farklar buradaki performance değerleri yüzünden. Konu soğutma değil yani.

Eki Görüntüle 2591525

TechPowerUp'ın verdiği sıcaklık degerleri bunlar.

Eki Görüntüle 2591524

Hocam arkadaş sessiz ve serin demiş o yüzden attım onu diğerlerine göre daha kötü orta-alt bir kart bütçe varsa daha iyisi alınmalı

Hocam arkadaş sessiz ve serin demiş o yüzden attım onu diğerlerine göre daha kötü orta-alt bir kart bütçe varsa daha iyisi alınmalı.

Bütçe varsa tabii daha iyi soğutmaya sahip bir şey alsin ama ne kadar değecek sorun bu arkadaş en uygun maliyete toplamak istiyorum diyor. Degmedikten sonra harcamanın bir manasi yok.Ekran kartı markasını yükseltme parasına daha önemli olan SSD yi yükseltir yani.Galax'in sogutmasi yeterli, ses seviyesi olarak da en iyisi olmasa bile normal denilecek düzeyde. En kötü undervolt yaparsin olay biter.

Bütçe varsa tabii daha iyi soğutmaya sahip bir şey alsin ama ne kadar değecek sorun bu arkadaş en uygun maliyete toplamak istiyorum diyor. Degmedikten sonra harcamanın bir manasi yok. Galax'in sogutmasi yeterli, ses seviyesi olarak da en iyisi olmasa bile normal denilecek düzeyde. En kötü undervolt yaparsin olay biter.

Hocam fark etmez zaten pek ama alabilecek iken Gigabyte veya Palit'te alabilir 2-3K daha koyup

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı