Ryzen 9800x3D vs 7800x3D

Dünyanın en iyi oyun işlemcisi 9800x3D olur. Bizimki de en iyi ikinci olarak yoluna devam eder Oyunda AMD'yi yine anca AMD geçer artık.

9800x3D iştahım zirveye çıktı şu anda. Bir an önce çıksın da alayım hemen. Ardından bir de 5080 yapıştırayım yetmedi ASUS udcm OLED'i de yapıştırayım ohh miss

Para sorun değilse 9800x3d beklenir bence de ama arada bir 180 euro fark olacak gibi. O olursa fiyat farkı da olacaktır doğal olarak.

Baba sen ne anlatiyon a... Karnima agri girdi gülmekten masal mi anlatiyon gelecekten mi geldin hayal mi kuruyon. Bu adamin yazdiklarini okumayin uyusturucu etkisi var hepsini okudum kafam iyi degil 911 aradim polizei geliyor simdi.

Baba sen ne anlatiyon a... Karnima agri girdi gülmekten masal mi anlatiyon gelecekten mi geldin hayal mi kuruyon. Bu adamin yazdiklarini okumayin uyusturucu etkisi var hepsini okudum kafam iyi degil 911 aradim polizei geliyor simdi.
Yanlışın var dostum GTX 3080'in önbelleği 5MB o yüzden 32MB önbelleği olan R5 7600'ün performansı daha fazla

911 aradım polizei geliyor şimdi kısmında koptum ya adfhgjkahe5uıly

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…