Ryzen anakart önerisi

Ya bilemedim sanki Ryzen daha iyi şimdi arkadaşlarla yayın falan açmayı düşünüyoruz ondan bu arada kime baksam Ryzen Ryzen diyor o yüzden.
ASUS Prime B450M-A II öneriyorum 4 RAM slotlu Max 128 GB destekler M.2 girişli Aura destekli bir anakart şahsen ben kullanıyorum çok memnunum öneririm.

5. nesil işlemcileri destekliyor mu, bir de işlemcin nedir acaba?

Eğer yayın açmayı düşünüyorsanız evet Ryzen tercih edilebilir ancak bütçe ne kadar eğer 5000₺ veririm derseniz 5600X ve B550 veya X570 anakart alıp kullanırsınız.

Eğer yayın açmayı düşünüyorsanız evet Ryzen tercih edilebilir ancak bütçe ne kadar eğer 5000₺ veririm derseniz 5600X ve B550 veya X570 anakart alıp kullanırsınız.

Onları 1 sene veya 1.5 sene sonra alacağım yurt dışına taşınma ihtimalim var sadece şu an sistem çok iyi değilmiş gibi hissediyorum anakart kötü işlemci desen çok iyi değil ekran kartı iyi sadece.

Onları 1 sene veya 1.5 sene sonra alacağım yurt dışına taşınma ihtimalim var sadece şu an sistem çok iyi değilmiş gibi hissediyorum anakart kötü işlemci desen çok iyi değil ekran kartı iyi sadece.

Reis yurt dışına taşıncaksan oralardan alsana hem uygun olur.

Reis yurt dışına taşıncaksan oralardan alsana hem uygun olu.

Aslında öyle yapacağım ama 1.5 senede bu PC'yi kullanacağım hiç yoktan az yükseltiyim işlemci ve anakart kötü diye ama standart Intel mi AMD mi insanlar ikiye bölündü ama yayın işleri için AMD deniyor o yüzden az da olsa biraz yükseltiyim diye.

Neden herkes i5 10100F diyor bilmedigim için soruyorum örnek R5 3500X veya 3600'den daha mı iyi.

i5 10100F yok i3 10100F var ve bu işlemci sizin 9400F ile aynı performansı sunmakta, i5 10400F ise F/P anlamında R5 3600'ü yerlere sermekte anlık olarak.

i5 10100F yok i3 10100F var ve bu işlemci sizin 9400F ile aynı performansı sunmakta, i5 10400F ise F/P anlamında R5 3600'ü yerlere sermekte anlık olarak.

Yanlış yazmışım orada i5 10400F diyecektim ama iyi bir anakart almam lazım yoksa şu an bilgisayarımdakı gibi 2666MHz kullanırım.
Ama cidden ne seçecegimi bilmiyorum kusura bakmayın sizleride yoruyorum.

Yanlış yazmışım orada i5 10400F diyecektim ama iyi bir anakart almam lazım yoksa şu an bilgisayarımdakı gibi 2666MHz kullanırım.

Aslında her halükarda anakart almanız gerekecek sizinki ölü soket LGA 1151 V2 iken bu 10. nesilde LGA1200 sokete geçiş yapıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı