Ryzen APU'lar 1366X768p oyunculuğa elverişli mi?

Laptop yok muydu sende? 840M ile Just Cause 3 FPS'i az geldiği için mi APU arıyorsun?

Eğer o yüzdense; laptop ekran kartları harici monitörde daha fazla performans veriyor. %20 civarı fark eder. Harici monitöre bağlayıp, Windows ayarlarından dahili monitörü kapat. 40 FPS alıyorsan 50, hatta 55 alırsın.

Laptop yok muydu sende? 840M ile Just Cause 3 FPS'i az geldiği için mi APU arıyorsun?

Eğer o yüzdense; laptop ekran kartları harici monitörde daha fazla performans veriyor. %20 civarı fark eder. Harici monitöre bağlayıp, Windows ayarlarından dahili monitörü kapat. 40 FPS alıyorsan 50, hatta 55 alırsın.
Dediğin gibi yapabilirim aslında. 840M şuan da JC3'te 35-40 FPS alıyorum. Bana Low-Medium ayarlarda 60 FPS vermesi yeterli. Neden daha fazla FPS alırım?

Konsol alırken bence FPS oyunları için Xbox, hikayeli oyunlar için PlayStation. Eski nesilden ikini de almak, yeni nesilden biriyle yetinmekten daha mantıklı geliyor.

Monitörü sökmeden dene, hoşuna giderse sökersin.
En iyisi düşünmek. Artık bu notebooku da kullanıp kullanmamak arasındayım. 6 sene oldu, bileşenler çok eskidi fakat yine de kullanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı