Ryzen Beklenmeli mi?

fortune444

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dolar uçuyor, bana Ryzen'i, AM4'ü beklemem söylendi, daha ucuz olacak dendi, marta kadar çıkar dendi ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şimdi mi alayım yoksa sonra mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel bu oranda piyasayi tekeline almisken bu saatten sonra devrim niteliginde bir sey umut etmiyorum. AMD hep guzel vaat veriyor hep verdiklerinden vasat performans isinma sorunu vesaire problemler cikiyor. Intel pahali satiyor ama en azindan aldigin urune guveniyorsun kagit uzerinde ne yaziyorsa onu gerceklestiriyor. Fazlasiyla uzun omurlu oluyor supriz problemleri cikmiyor.

Ben mütavazı bir sistem toplayacağım ve bekleme kararı aldım açıkçası. Piyasa Intel'in tekelinde olduğundan fiyatlar fahiş. Zen serisi bayağı iddialı görünüyor. Tanıtımda yaptıkları testler felan fena değildi. Beklemeye değer gibi.

Arada 50 Dolar oynasa 200 TL'ye yakın bir fark oluyor zaten.

Umarim beklediginize deger ve umarim diger serilerde oldugu gibi aldiktan sonra hayal kirikligi yaratcak sorunlu bir tarafi cikmaz.
Malesef AMD'nin huyu bu kagit uzerinde 6 cekirdek (tuketicinin yuksek beklenti ile aldigi) islemci i3 2 cekirdek islemciden performans olarak daha dusuk kaliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı