Ryzen Beklenmeli mi?

Valla kardeşim AMD işlemci konusunda hiç bi zaman benim gözüme girmeyi başaramadı. Ekran kartları hadi bi nebze olsun iyi diyebiliriz ama işlemcileri beğenmiyorum. O yüzden 7. nesil İntel'den yoluna devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen işlemcileri çıkmasını beklemek illa alması anlamına gelmiyor. Otomatik olarak ryzen çıkınca rekabet oluşacağı için fiyatlar biraz düşecek.
Şurada 1 ay bile kalmadı bekle bu kadar kalmışken.

Tam tarihi net değil ama Marttan önce çıkması bekleniliyor. Intel kadar iyi olmasa bile bir rekabet ortamı bekleniliyor az çok. Dolayısıyla Intel fiyatları da düşebilir.

Ryzen işlemcileri çıkmasını beklemek illa alması anlamına gelmiyor. Otomatik olarak ryzen çıkınca rekabet oluşacağı için fiyatlar biraz düşecek.
Aynen rekabet ortamı olabilir dediniz gibi beklemekte fayda var. Bir şy soracam
7. nesil i5 7600 işlemci ve AMD RX 480 ekran kartını 500 watt güç kaynağı yeterli olur mu ?

İşlemci ve anakartı sonraya bırakıp diğer parçaları alabilirsiniz kur artışı korkutuyorsa.

Recep Baltaş 28 Şubatta açıklanacak diye yazdı şuralarda bi yere.

Ayrıca, şunun şurasında 28 şubata ne kaldı? :)

Tam tarihi net değil ama Marttan önce çıkması bekleniliyor. Intel kadar iyi olmasa bile bir rekabet ortamı bekleniliyor az çok. Dolayısıyla Intel fiyatları da düşebilir.
Şimdi desekki testlerini gördük İntel'den hem oyunda hem İntel'den iyi diyeceksiniz ki daha işlemcinin kendisini görmedik. Peki madem işlemcinin kendisini görmedik İntel kadar iyi olmayacağını nereden biliyoruz? Bence aşırı fazla ön yargını bakıyorsunuz. Bu sene AMD hem fiyat hem performans olarak sallaycak piyasayı.(Şahsi görüşüm)

İyi olmayacak demedim ki hocam! Ben de iyi olmasını bekliyorum. Ancak Intel'in az biraz gerisinde kalsa bile bir rekabet ortamı oluşturur diyorum.

İmzamdaki yazıya da dikkat etmemişiniz galiba.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı